fbpx

Året som Miss World Norway

IMG_8252_Facetune_05-04-2019-10-10-11

Nå er det ett år siden kroningen av Miss World Norway skjedde, og mitt år som regjerende Miss World Norway sammen med Susanne (MUN) startet. Sammen har vi gått gjennom så mye, men hva har egentlig skjedd på ett år? 


(kjole fra inistyle) 

Det å være MWN har gitt meg mye ansvar og mye innsikt i forskjellige ting, og om jeg skal være helt ærlig visste jeg ikke helt hva jeg gikk til da kronen ble plassert på hodet mitt 27.juli.2018. Da jeg gikk til seng om kvelden kunne jeg ikke sove fordi det kom varsler og gratulasjoner i ett, og det gikk aldri opp for meg hvilken enorm støtte og oppmerksomhet det bar med seg ikke bare fra Norge, men fra hele verden. 

Å være Miss World Norway, å bære en tittel, å være ett forbilde er noe man aldri kan forberede seg på, noe man aldri vil være klar for, men noe jeg lærte underveis. Det har uten tvil vært mye glede, men også en del frustrasjon og tårer, det er jo ett helt år, og mye å gjøre. 

Jeg har blitt møtt med mye tålmodighet, både fra familie, sponsorer og venner. I peridoen før Miss World gikk hver dag i stress og tusen ting som skulle gjøres, og helst skulle alt vært gjort med en gang, og da var det fint å ha ett godt støtteapparat som fikk alle dagene til å gå rundt. Visste dere foreksempel at Inistyle stod for to av koffertene mine til Miss World? Eller at venninnen min kjørte ens ærend i en time for å gi meg en krølltang noen dager før avreise? Eller at mamma tok seg fri fra jobb fler dager for å hjelpe meg med visum til Kina? Eller at WellMed holdt åpen salongen hele kvelden for å fikse neglene mine ferdig før avreise? Eller at pappa ommøblerte hele rommet sitt for å lage en hvit vegg så han kunne ta portrett bilder til Miss World innleveringen min? Dette er veldig få eksempler på hvilken enorm støtte jeg har hatt.

Jeg tror det fineste jeg fikk ut av året var vennskapene fra året jeg konkurrerte, og enda kan jeg ikke gå en eneste Oslo tur uten å dra til Imen på kaffe (uansett om det er klokken halv 3 på natten så er vi alltid fleksibel på våre kaffemøter). Og det er ikke sjeldent jeg tar opp praten med Susanne om alt som har med konkurransen å gjøre og finalen i år. For å ikke snakke om når jeg kom hjem fra Miss World og Ina hadde sendt meg en kurv full av snop og spa produkter med ett kort om hvor stolt hun var av innsatsen min, noe som er det nydeligste jeg har opplevd, på veldig mange år. Vennskapene i Miss Norway står sterkt og vil nok gjøre det resten av livet mitt. 

Jeg tror noen av mine stolteste øyeblikk er når jeg har havnet på fremsiden av aviser, fått egne tv innslag eller tatt fullsider i midten av aviser, ettersom dette er noe jeg har sett på som uoppnåelig helt fra jeg var liten, og plutselig var det meg. Det jeg har satt mest pris på er hvor åpen veldedighetsgruppen jeg jobber for har vært for å eksponere seg og la meg vise alt vi gjør for hele verden. Jeg har fått tatt med film team på både innsamlinger og utdelinger, og de har vært så tålmodig rundt alle mine prosjekter. Jeg er glad eksponeringen har kommet oss til gode og at hjelperne fortsatt den dag i dag er en voksende veldedighetsgruppe. 


Mitt favoritt minne fra året med teamet i Norge er:
Rett etter vi vant dro meg, Susanne og Helene på trenings camp hos vår enestående og eneste Klara. Når vi kom dit hadde vi fullbooket program, og Klara løp rundt hele Larvik for å fikse og ordne alt hele helgen. Vi hadde fotoshoots, prinsesse eventer, og masse fantastisk mat. Jeg tror det var mer latter i en helg enn jeg totalt har hatt på ett år. 


Mitt favoritt minne fra Miss World:
Egentlig er det veldig vanskelig å velge kun en ting, men jeg tror ett av favorittminnene mine var når Leonie som var min romkamerat vant i sport. Jeg var så stolt og hele teamet skrek mens vi hoppet rundt og endte opp ute i sjøen så alle var klissvåt. Etterpå dro vi på grillfest inni skogen for å feire alle som hadde gjort det så bra i sportchallenge. 

Ellers er mitt morsomste minne når en av kandidatene mente huden hennes hadde tapt så mye glød i huden. Problemet var jo at vi ikke hadde noe som helst tilgang til butikker eller supermarked som gjorde at vi ikke kunne kjøpe inn noe av masker, eller hudpleie, så det endte opp med at vi drev å tok frukt fra måltidene for å lage maske til henne, og midt i prossessen av våre fruktsyre maske kom hele ledelsen inn på rommet for å snakke med oss mens hun lå med banan og sitron i hele ansiktet. 

Minnet jeg satt mest pris på var da jeg klarte å overtale gruppelederen til å ta oss med til bassenget som var 2,5 uker inni oppholdet og jeg hadde enda ikke fått bade til tross for at det var 30 grader ute. Alle jentene ble med og det endte opp med at vi fikk bade inne i ett avlukket basseng i 3 timer, og alle bare slappet av i bassenget. 

Som dere skjønner har Miss World og Miss Norway reisen bært med seg litt av hvert av minner, og fler kommer det til å bli i fremtiden. Jeg er så stolt over alt jeg har fått oppnådd på ett år, alt som dere har lært meg, og alt jeg har lært meg selv. 


(alle antrekk overlagt er tidligere fra Inistyle) 
En stor takk til mine sponsorer som har vært med meg hele veien og en spesiell takk til Inistyle for at dere hjalp meg med alle kjoler og antrekk som gjorde at jeg alltid var kledd for Miss World og Miss Norway sine anledninger. 

Og selvølgelig tusen takk til Iselin Jamne, Raymond Michelsen, Daniel Milllan, Max og Endre Igland for å stille opp med bilder og film når dette har vært nødvendig. Dere har gjort deltakelsen en hel del lettere. Nå ser jeg frem til en ny kroning, og en ny fantastisk representant som skal gå inn i sitt år som Miss Norway. Så med dette takker jeg alle for ett fantastisk år, og jeg gleder meg til mange fler!

2391 Hits

Min hudpleie rutine

IMG_0700

Sponset innlegg.

Som makeup artist og kosmetisk rådgiver er jeg veldig opptatt av å ha en fin og godt pleiet hud, jeg er veldig kresen på hva jeg bruker i ansiktet mitt, men er samtidig veldig åpen for anbefalinger. 

Da jeg deltok i Miss Norway ble vi introdusert til ett merke som heter Renu Advanced som jeg selvfølgelig var utrolig skeptisk til også dett i begynnelsen, men jeg måtte selvfølgelig prøve det om jeg skulle fortelle om dette produktet i senere tid. 

Den dag i dag er Renu Advanced i min daglige hudpleie rutine. Det er så lett som bare 3 steg for en fin hud, perfekt for meg som ikke har mye tålmodighet med huden min. 

1. Vask ansiktet med vann så det er vått før du påfører gentle refining cleanser. Jeg liker å bruke sirkel bevegelser for å starte blodsirkulasjonen i huden slik at produktet jobber seg skikkelig inn i huden. 

2. Vask av rensen og tørk ansiktet lett. 

3. Ta en liten dose Intensive Redox Serum i hånden, her liker jeg å varme produktet litt mellom hendene slik at det blir ca 38 grader for da trekker det best inn i huden. 

4. Vent gjerne ett par sekunder før du påfører Ultra Replenishing Moisturizer slik at serumet får jobbet seg skikkelig inn. 

5. Jobb så fuktighetskremen inn i huden, er du over 20 år vil jeg anbefale å jobbe det i oppoverbevegelser på huden for å ikke ta fra spenst fra huden til senere tid. 

Så lett er det å få en fin hud med masse glød og fukt. 


For å lese mer om produktene gå gjerne inn på Asea sin hjemmeside. 1563 Hits

Miss World


:inneholder reklamenavn:

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg kom hjem fra Kina, og det har tatt litt tid å lande tilbake i hverdagen. Tiden hjemme har gått mye i jobb og etterarbeid av Miss World men for en reise det har vært. 

(Fest drakt fra Ludostore)
4 uker var jeg i Kina sammen med 117 andre land, og jentene jeg møtte der nede var så unik og enestående at reisen var en drøm. Helt fra jeg kom ned til jeg dro fikk jeg nye venner, og jeg bodde med Nederland som også ble en av mine beste venninner under mitt opphold. 

I oppholdet ble vi tatt med rundt i Sanya til hoteller, attraksjoner og forskjellige party (uten alkohol så klart). Vi fikk se de beste sidene av hele Sanya og jeg var til og med så heldig å få oppleve Sanya's beste zipline når jeg var der. 


(grønn kjole fra Inistyle)

Favorittuken min i Miss World var da vi var i Haikou som er hovedstaden i Hainan. Meg og romkameraten min fikk suite med ett uhell, så vi hadde dobbel balkong og kjøkken på rommet. Vi bodde på mission hills, og fikk muligheten til å trene hver dag, og spise god mat. 

(Fest drakt fra Ludostore)
Hva gjorde vi egentlig på 4 uker? 
Første uken var det mye auditions, registreringer, fotografering og intervjuer så de skulle bli kjent med alle deltakerene, vi begynte også med trening til finaleshowet aller første uken, og vi trente stortsett til 10 om kvelden eller slikt, så vi var ofte for opptatt til alt annet.

Det var også i første uken vi hadde head to head challengen vår, som var utrolig fint, fordi da fikk vi fortelle verden vår historie og hva som motiverer oss til å være Miss World fra vårt land. Jeg ble trukket ut med 5 andre land, og det var her jeg blant annet møtte Island for første gang, som endte opp med å bli en av mine beste venner i Miss World. 

Andre uken hadde vi en del utflukter, og det var blant annet da jeg opplevde zipline i Yanoda, og jeg møtte mye av befolkningen i Sanya. Vi hadde også en nydelig middag på Hyatt, og det kvalifiserer seg som en av de beste middagene jeg har hatt i hele mitt liv.


(Svart kjole fra Inistyle)
Om jeg ikke husker helt feil hadde vi også Top Model andre uken, og det var en av de gøyeste dagene i Miss World siden alle jentene var samlet, og vi hadde middag i en stor villa i nærområdet hvor alle jentene danset og spiste god mat. Selv om Norge ikke kom til topp i top model var det fantastisk gøy å gå på scenen.

Det var først i tredje uken at vi dro ut av Sanya for å dra til Haikou som var 5 timer med buss fra Sanya. I Haikou hadde vi ganske mye fritid så jeg brukte mye av tiden min med de andre jentene, og i treningsbassenget.

En av dagene i Haikou hadde vi også musikkvideo innspilling med Fernando, og middag med lokalbefolkningen på nattmarked, men da vi skulle gå var det så mange som hadde samlet seg at vi ikke kom oss ut igjen fra markedet, så vi ble stående i fler timer. 

En av mine beste dager var første gang vi skulle danse for publikum, dette skjedde på en skole i Haikou, og alle barna/ungdommene hadde fått flagg med landene våres som de skrek ut når vi danset. Det var sikkert 500 barn som var stilt opp i gangene, utenfor skolen, over alt for å hilse og heie på oss. 

Siste uken hadde vi Sport Challenge og jeg ble pisket opp klokken 4 av roomien min som mente søvn var oppskrytt før man skulle ut i sport. Hun begynte med treningsøkt og jeg trengte to timer på å få på meg treningstøyet i det hele tatt. Hun hadde selvfølgelig god grunn til å være så giret, for hun var den beste løperen av 118 jenter, og kvalifiserte seg som topp 3 i alle grenene ellers. Så jeg var utrolig stolt av henne. Og dagen etter sport hadde jeg absolutt ingen stemme igjen. 
Resten av siste uken hadde vi stortsett trening fra 10 til 22-23 på kvelden, så det var stortsett det vi gjorde før finalen. 

Hele oppholdet mitt i Miss World har gjort meg mer reflektert, og lært meg så mye både om meg selv og andre, og jeg kunne aldri vært foruten. Jeg er så takknemlig for muligheten. Selvom alt ikke kan komme i ett innlegg så var det utrolig mye som skjedde på disse ukene, og jeg er svært takknemlig for alt sammen.


3157 Hits

En morgendag for alle

44509146_749980098674528_8144920729675104256_n

I dag har vært en av de dagene jeg setter mest pris på i året, nemlig dagen hvor hele Norges land står sammen om å hjelpe andre. Dagens innsats fører til at Norge er ett skritt nærmere ett likestilt og rettferdig samfunn, og ingenting i denne verden gleder meg mer. 

For det har seg dessverre slik at ikke alle har det like fint, selv i Norge. Vi har mennesker som sulter, sover på gaten, eller som føler seg ensom og forlatt. Vi har flotte, verdifulle mennesker som trenger litt ekstra drahjelp, som ikke alltid får det på grunn av mangel på ressurser. I dag skal dette endres, og det er takket være oss/ dere. 

Som mange sikkert allerede vet har jeg jobbet frivillig hos hjelperne i mange år. Vi jobber for at alle skal få mat, klær og respekt hver uke. Vi jobber for rettferdighet blandt mennesker. Vår visjon er at alle skal få tilhørighet i vårt fantastiske samfunn, og at alle skal få en bedre morgendag. Det er nettopp derfor det gleder hjertet mitt så mye å se hva vi kan gjøre for dem sammen.

I dag har hele Norge stått sammen og donert slik at alle får en morgen dag, en soveplass, ett liv verdt å leve. I dag har hele Norge vist hva vi kan oppnå ved å stå sammen. Tusen takk til alle de fantastiske menneskene jeg har møtt i dag som har bidratt både med donasjoner og fine ord. En regnværs dag som denne (Bergen har vel ikke annet) blir nydelig med deres varme velkomster. 

Tusen takk for en fin dag, dere gleder meg- og mange andre.

2308 Hits

Miss World er rett rundt hjørnet

IMG_5953

: Inneholder annonser
Nå er det kun uker igjen til min reise til Kina tar sted, og jeg kjenner sommerfuglene i magen skikkelig. Det har vært mye å gjøre med forberedelser, men nå nærmer det seg avgang. 

Det er ganske mye å gjennomføre før avreise til Miss World, dokumenter som skal skrives, videoer skal lages, dans skal koreograferes og klær skal designes. Jeg er utrolig heldig som har hatt ett fantastisk team med meg hele veien og allerede på torsdag denne uken skal jeg prøve finale-kjolen min for første gang hos Judy's atelier i Kristiansand, noe jeg gleder meg så mye til. Jeg har foreløpig kun sett ett bilde av kjolen jeg skal ha, så det blir kjempe spennende. 


Snart skal jeg også plukke den offisielle garderoben min til Miss World hos Inistyle, ettersom det er mye klær og slikt vi må ha med. Jeg gleder meg masse til å vise dere hva som skal bli med til Kina i år.

Forrige uke hadde jeg en tur til Paris hvor jeg gjennomførte litt sponsor oppdrag og hentet inspirasjon, så nå er jeg klar for å stå på de siste ukene før Kina. 

Tusen takk til alle som følger meg på denne fantastiske reisen! 

Antrekk fra Inistyle

2482 Hits

Bryllup og selskapsmesse - nattåpent Sartor

IMG_8400

//annonse
På fredag er endelig dagen her, det skal være selskap og bryllupsmesse SAMTIDIG som nattåpent på Sartor Storsenter.

Dette er ett perfekt event å gå på uansett om du er brud, brudgom, forlover eller gjest, for å finne inspirasjon til den store dagen. Det vil bli show med helt unik inspirasjon med alt fra hår til tilbehør og kjoler/dresser, og fantastiske tilbud man ikke vil gå glipp av. 

På Sartor har de ett bredt utvalg av butikker, og de har butikker med perfekt ekspertise som står helt frem til klokken 00:00 for å hjelpe deg å planlegge den store dagen din (og selvfølgelig ellers også). Så ta gjerne med deg venner, og familie som kan hjelpe deg å samle inspirasjon. 

Jeg vil være til stedet og snakke om min deltakelse i Miss Norway, og mitt år som Miss World Norway, og slår gjerne av en hyggelig prat med dere. Det vil også bli loddet ut gaver, og som gjest på arrangementet kan man vinne makeover for FIRE personer, til en verdi av 24.000 kroner. 

Messen varer fra 18:00-23:00, med moteshow klokken 21:00. 


Trykk skal på eventet under og vær med i trekningen av flotte premier. Jeg håper vi ses der! 
https://www.facebook.com/events/316720402525047/?active_tab=discussion 

(alle vedlagte bilder inneholder kjoler fra inistyle) 

2418 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på