Repotasje i Trønder-Avisa!

Hey there beautiful people!

Litt sen oppdatering...

I dette blogginnlegget vil jeg skrive litt om opplegget bak min siste avisartikkel. Trønder-Avisa  laget en reportasje av meg, og jeg synes det var ganske spennende. Jeg fikk hele fire sider i avisen. Til sammen tok selve reportasjen to uker, som dermed gjorde meg sikker på at det ville bli en bra artikkel. De la inn mye arbeid i den. Ifra Trønder-Avisa var journalisten Per-Magne Midjo og fotografene Johan Arnt Mesgård og Marius Langfjord med. De fulgte meg hele veien ifra Levanger til Trondheim. Det er ikke det at det er en veldig lang strekning sånn sett, men det tar halvannen time én vei, så de brukte jo til sammen hele 3 timer på selve reisingen.

 

Før dette, møtte jeg de på kontoret deres, hvor de intervjuet meg og jeg gav de informasjon om meg selv, som de kunne bruke i artikkelen. I tillegg las de hele Miss Norway bloggen min. Også vandra vi litt rundt i Levanger for å ta litt bilder. Jeg synes det er greit å få representert hjembyen min i en slik konkurranse, siden jeg er den eneste deltageren herfra, og ikke alle kjenner til denne lille sjarmerende byen. Vi tok noen bilder litt her og der, ute, men det var ikke akkurat det beste været med tanke på photshoot utendørs. Stormfullt og regn! Været er også hovedgrunnen til at det har blitt mest studiobilder i den perioden her. Men jeg tenker nå når det begynner å bli vår og litt varmere i været, kommer det til å bli mer utendørsbilder. Slik at dere kan få seg meg mer ute i naturen, og i et habitat som kanskje kan føles mer naturlig enn poseringer på et studio. Men for all del, det er gøy med photoshoots i studio også, det er jo noe jeg har vendt meg mer til etter hvert.

Trønderavisen var også så snill og sendte meg artikkelen elektronisk, slik at jeg kan dele den med alle dere lesere som ikke er fra Trøndelag. Det er jeg også svært takknemlig for, det er en veldig fin artikkel så jeg er glad for at dere alle kan lese den nå. 

(Du kan lese  artikkelen på slutten av dette inlegget)

 Jeg synes det var veldig spennende å være med i Trønderavisa. Jeg ser på sosiale medier har de veldig mange følgere over 40 000, de har ca 17 000 lesere som har fast abonnement. så jeg føler denne artikkelen fikk en bred rekkevidde. Dermed føler jeg at jeg kan spre mitt budskap til flere. Denne artikkelen var ikke bare om meg som en Missedeltager, men også om mer om mitt liv, og hvem jeg er som den personen jeg er utenfor dette eventyret. På denne måten fikk jeg vist litt separerte deler av meg, litt av målet mitt var at folk skulle se forskjellen på den normale Nina og den Nina som er med i konkurransen.

Må avslutte med å si hjertelig takk til både Nobra Foto, makeupartist Ingunn Marie Roel, Trønder-Avisa, journalisten og fotografene til avisa. Jeg setter stor pris på at dere stilte opp og gjorde dette - tiden og ressursene dere ville brukte på meg. Jeg er selv superfornøyd med artikkelen, den var fin og resultatet ble veldig bra. Videre skal jeg fortsette å informere dere om hva som skjer mot finalen. Må bare igjen poengtere at dette og artikkelen her var veldig spennende for meg. Hele prosessen egentlig.

En ekstra Takk til: 

Nobra Foto

Ingunn Marie Roel 

Trønder-Avisa 

Per-Magne Midjo

Johan Arnt Nesgård

Marius Langfjord

 Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

  224 Hits
224 Hits

Du er aldri alene, det er ALLTID noen der ute som ønsker deg det beste.

Hey there beautiful people!

I dag vil jeg også komme tilbake litt min hjertesak, som er mental helse. Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor viktig den mentale helsen er, og at alle mennesker kan ha en plass å gå til, et treffsted. Hvor man kan treffe likesinnede eller bare tilbringe tid med andre mennesker. Vi alle vet at mat og drikke er et behov vi mennesker har. Likedan som å ha et tak over hodet. En annen ting vi må huske på, er at vi faktisk har behov for sosialisering også. 

Photo ny: Nobra Foto

Hair and makeup: Ingunn Marie Roel

Når dette er sagt, må jeg også selvfølge påpeke at vi alle er forskjellige. Til tross for at vi alle har våre generelle behov, som egentlig er mer likt enn ulikt, så trenger vi også forskjellige ting. Og det er svært viktig å huske, og respektere, våre ulikheter. Vi må ta hensyn til hverandre. Om det for deg er helt utenkelig at vennen din ikke vil være sammen med deg når han eller hun er lei seg, eller til og med vil feire en begivenhet alene, er det kanskje akkurat det han eller hun trenger. Av og til trenger vi også å være alene, og det må være rom for å få lov til si det, uten at man skal tro at det er noe feil med fordiom. Men selvfølgelig. Vil vennen din alltid være alene, er det lov å pushe på litt.

Så ja. Konklusjon er litt, ta hensyn til hverandre og respekter individuelle behov. Men ikke vær redd for å strekke ut en hånd. Alltid bry deg en gang for mye enn for lite. Peace out and lots of love.

Jeg har også tenkt å bli mer delaktig i mental helse og håper jeg aktiv kan bidra og hjelpe noen. Det er ikke bestandig man klarer å hjelpe så mange, men det å bare få opp lyset i øyene til ett annet menneske, om det så bare er for én dag, det er verdt noe. Aldri tenk at det å lytte til andre, eller være der for dem, er forgjeves. Det er ikke det. Vi har en fysisk helse, men også en mental helse, som det er viktig å ta vare på.

Er det slik at du eller noen du kjenner som sliter litt med akkurat dette, anbefaler jeg dere å ta en titt på Metal Helse organisasjonen sine hjemmesider og finne hvor de har treffsteder og andre interessante blogg innlegg. Jeg har vært på besøk på den som er i Levanger og jeg har fått muligheten til å se hvor bra opplegg det er.  Om du føler du sliter mye eller lite, det spiller ingen rolle, ingen skal bli ekskludert her.

Link: https://mentalhelse.no/

 Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 Ønsker du å sjekke ut den fantastiske fotografen/fotostudioet jeg jobber med klikk på linken :) 

https://nobrafoto.no/

Instagram: Ninabyeofficial

Facebook: Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019

  129 Hits
129 Hits

Bli med meg bak kulissene!

Hey, beautiful people !

Da får dere en liten oppdatering ifra meg igjen. Vel. Det er jo litt arbeid bak kulissene når man er med i en slik konkurranse som dette. Blant annet er det viktig å ha dyktige fotografer og Makeup/hair . Og jeg føler meg heldig der. Jeg har tre flinke fotografer og stylist som jeg forholder meg til. Jeg må som regel reise til Trondheim når jeg skal på photoshoot, og siden det tar halvannen time en vei med tog. Så jeg er ofte en uke om en gangen. Så har jeg en del photoshoots den uka jeg er i Trondheim. Og jeg har minst én uke i måneden hvor jeg tar photoshoots. Jeg synes det er veldig viktig i en slik konkurranse at jeg presenterer meg selv med bra kvalitet. Og slik at andre potensielle samarbeidspartnere kan se at de kan jobbe med meg og jeg alltid arbeider med høy kvalitet.

Dette er stylisten min Ingunn Marie Roel som gir meg en fin fiks mellom photoshooten <3

Det krever en del arbeid hvis man vil ha gode resultater, og jeg er takknemlig for at fotografene og stylisten presenterer meg slik at jeg føler de viser meg på mitt beste. Det er selvfølgelig veldig mye egeninnsats og selvdisiplin som kreves i en slik konkurranse, men det sier seg selv at man trenger andre mennesker og hjelp for å lykkes. Det å ha et lite team i ryggen er slik jeg ser det et must. Det ser man også på andre missedeltagere og de som har vunnet kronen. Selv om hovedjobben er deres, har de mennesker rundt seg som har hjulpet de opp. Selv kunne jeg i hvert fall ikke vært mer takknemlig jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha dette teamet rundt meg.

 Disse bildene er fra en video min ande kjære fotograf Marta Murawska -Photo jobber med , Jeg skal jo etterhvert lage videoblogg  der alle nasjonalt og internasjonalt kan følge min fantastiske reise i Miss Norway 2019!

 Det å jobbe som modell var egentlig aldri en drøm jeg hadde, eller noe jeg ønsket å gjøre. Men nå som missedeltager, og er med i denne konkurransen, er jeg i en base hvor det er biktig å promotere meg selv på den beste måten, og da vil jeg ha de beste bildene. Derfor er det viktig med fotografer, som dirigerer litt og finner de beste poseringen og har riktig lysoppsett osv. Men jeg må nevne første gang jeg hadde en photoshoot i denne sammenhengen. Jeg var ikke i det heletatt vant til de sterke lysene som brukes, og det ble bare rett og slett litt for mye til meg. Etter litt ble jeg bare skikkelig uvel. Gikk ut, fikk skyldt litt kaldt vann i ansiktet og lagt meg ned noen minutter på gulvet, så gikk det heldigvis over. Jeg vet ikke hva som skjedde. Det er litt rart å plutselig få en så kroppslig reaksjon på noen lys. Men det er noe jeg har blitt vant til nå, tror jeg, for det skjedde bare den gangen. Ellers har det gått bra med bildetakingen. Hehe. 

 

Det er viktig med testbilder også, eller som jeg kaller det behind the scenes with Nobra Foto <3 

 Jeg øver meg hver dag på å posere, finne vinkler hvor jeg presenterer meg best mulig. Å bære missetittelen krever jo mye mer selvfølgelig, men det den ytre skjønnhet er jo også en del av det. Med å bære tittelen skal man jobbe med flere kjente merkevarer og bransjer. Om jeg skulle være så heldig og vinne Miss Norway, så vil jeg være mest mulig klar og da er det øving som teller. I noen land starter de jo flere år i forveien for å starte forberedelsene til å bli en missedeltaker.

Ønsker du å sjekke ut de fantastiske fotografene/fotostudioene jeg jobber med klikk på linkene :) 

https://nobrafoto.no/

www.fotofashion.no 

Marta Murawska -Photo

 

Er det slik at du ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Instagram: Ninabyeofficial

 

  326 Hits
326 Hits

Jeg er i avisa!

Hey beautiful people !

Da har jeg kommet i den lokale avisa Innherred, intervjuet var en rask gjennomgang av mitt tidligere intervju i januar, hvordan jeg har planlagt resten av min reise til finalen. Jeg hadde intervju med Marte Skjesol, samme journalist som i januar, og jeg må si jeg er like fornøyd med intervjuet nå. Det er alltid morsomt å dele min framgang til alle lesere der ute.

Foto by Marta Murawska -Photo

Jeg synes det er trivelig å bli intervjuet, og håper på noen fler avisartikler etter hvert også. Jeg er jo én av 12 deltagere som er igjen nå. Jeg føler selv det er et stort sprang fra da jeg meldte meg på. Det er viktig å forberede seg litt før intervjuene, kanskje også begynne å fortelle litt selv, hvis ikke spørsmålene til journalisten dekker alt. Det er jo viktig at folk får se hvem du er, og litt hvorfor jeg er med i Miss Norway. Jeg ønsker jo, hvis jeg er så heldig og vinner, at denne tittelen skal bety noe, og jeg kan være med å gjøre noe positivt ut at av det.

 

Er det slik at du ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 

Instagram: Ninabyeofficial

Avis: https://www.innherred.no/

  278 Hits
278 Hits

Intervju i Nettavis.

Hey beautiful people !

Beklager for at jeg har vært dårlig med oppdateringer i det siste. Jeg har vært veldig opptatt med footsoshoot og filming til en Youtube Kanal jeg skal lage (som blir da på Engelsk) Slik at alle nasjonalt og internasjonalt kan følge med min Reise videre mot finalen. Nå som jeg er semifinalist kommer jeg til å jobbe mye hardere mot finalen, så dere alle der ute skal få se mye mer av meg.

Takk til min fantaskiske fotograf Marta Murawska -Photo

Jeg har vært på intervju med https://www.innherred.no Der vi hadde en samtale om 1. Hvordan føles det å ha kommet så langt, Hva har du gjort for å bli blant de 12 best og. Hva er min plan er nå for å komme til finalen. Det kom et annet intervju i avisa 3 dager senere om meg å at jeg er videre i konkurransen. Men jeg skal skrive om avisartikkelen i senere innlegg her for å holde dere oppdatert. Jeg legger en direkte link til intervjuet på slutten av dette innlegget.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Instagram: Ninabyeofficial

Fotograf: Marta Murawska -Photo

Direkte link til intervju: https://www.innherred.no/nyheter/2019/03/17/180-meldte-seg-p%C3%A5-Miss-Norway.-N%C3%A5-er-24-%C3%A5ringen-fra-Levanger-blant-de-12-som-er-med-videre-i-skj%C3%B8nnhetskonkurransen.-18675976.ece

  305 Hits
305 Hits

Semifinalen nermer seg !

2019-03-08-01.52.50-1

Jeg vil starte dette inlegginn med å gratulere alle dere Kvinner der ute med kvinnedagen! Dette innlegget blir ikke så veldig langt, men jeg ønsker å dele semifinale bildene mine med alla dere der ute! Dette har vært 2 spennende shooter Der jeg  har vært svert heldig å hatt et famfantast team som har hjulpet meg . jeg har hatt fotografer , stylist og i tillegg filmet den ene shooter min. Jeg blir å  lage en internasjonal YouTube kanal der jeg blir å snakke engelsk slik at alle som følger meg kan få se info fantastiske reise i Miss Norway 2019. Gleder meg til å vise dere alle den første videoen. Jeg er svært takknemlig for all hjelp jeg har fått så langt og jeg gleder meg til å se alle de kule resultatene vi kan skape senere.

Tusen takk til: Nobra foto for disse fantastiske bildene ❤️

Takk Til: Ingunn Marie Roel for Hair and Makeup❤️

Takk til : Marta Murawaka for disse fantastiske Bildene og hjelpen jeg får til å lage min YouTube video !❤️

Dere som har hjulpet meg i dette semifinale løpet er fantastisk , jeg er svært takknemlig og jeg er så heldig som har dere❤️

  713 Hits
713 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på