fbpx

Mitt navn er Noora Lindeflaten, jeg er 19 år og kommer fra Stord. For tiden bor jeg i Bergen og studerer datateknologi på UiB. Jeg er opptatt av trening og det er en stor del av livet mitt. 

Krafttak mot kreft

Heisann! I dag vil jeg skrive litt om hva jeg gjorde for å bidra til krafttak mot kreft innsamlingen. Jeg er nemlig med i ressursgruppen til kreftforeningen og 7. mars var jeg og gjengen i sentrum og stod på stand. Vi hadde kaffe og boller som vi delte ut i tillegg til at vi hadde aktiviteter som barna kunne leke med! Jeg synst det er spesielt viktig i år å snakke om krafttak mot kreft! Korona viruset har rammet veldig mye i samfunnet vårt i dag! Russen og mange andre frivillige pleier hvert år og gå med bøsser på aksjonsdagen, noe som ikke blir gjort i år! Dette er veldig dumt men jeg håper virkelig at alle tar seg tid til å gi et bidrag til årets aksjon. Det var ufattelig kaldt den dagen men vi kom oss fint igjennom det!

 

I år går nemlig bidraget til kreftformer som få overlever som bukspyttkjertelkreft og lungekreft! Jeg hadde selv en mormor med lungekreft og vet hvor forferdelig det er og gå rundt å vite at det er veldig liten sjanse for overlevelse! Det er så mange der ute som trenger nettop din hjelp! Vi trenger og forske mer på disse krefttypene og det er viktig at vi bidrar til at flere mennesker skal få en sjanse til å overleve. 

les mer om årets tema her:

https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/arets-tema/

Gi ditt bidrag her:

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

  93 Hits
93 Hits

Ukas Student

Hei alle sammen. Nå begynner det å bli en stund siden jeg har skrevet, men jeg har fortsatt holdt på med aktiviteter! Det har vært veldig opptatt med skole osv og har derfor bare tatt litt tid for meg selv borte fra konkurransen! For litt mer enn en uke siden ble jeg ukas student! Det var veldig gøy å få beskjed om det og som jeg har nevnt tidligere er det veldig fint å se at tingene jeg står for betyr noe og at folk hjelper meg og få frem disse viktige sakene. 

Du kan lese artikkelen her: https://studenttorget.no/index.php?show=4840&expand=3797,4840&artikkelid=20161&fbclid=IwAR2bWZLW1ccnFkBHuxufGYJo2aG8AutCrycIxoVrLVcP_fCH4oNP1tOoYNU

I Artikkelen forteller jeg litt om konkurransen og hvordan den fungerer, og hva jeg har gjort for å forberede meg til semifinalen! Du får også høre mer om min hjertesak som jeg har snakket om utallige ganger (noe jeg kommer til å fortsette med). I tillegg til noe jeg ikke har snakket så alt for mye om altså studentlivet mitt. 

Jeg er veldig takknemlig for at jeg er med i miss norway og fremover skal jeg fortsette å jobbe hardt mot målene mine.

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

  297 Hits
297 Hits

Avisartikkel og møte

Hei igjen alle sammen. Nå har det gått en stund siden jeg fikk vite at jeg er med i semifinalen, og jeg er veldig glad og spent på veien videre. For noen dager siden hadde jeg et nytt innlegg i sunnhordland, som er lokalavisen på Stord. Her forteller jeg litt om forventningene jeg har videre i konkurransen. 

I dag har jeg også vært på møte med fadderstyret! der la vi planer for fadderuken i år. Det er viktig at vi stiller med et godt opplegg for både folk som drikker alkohol og de som ikke drikker. Denne uken reiser jeg til Oslo for å gå på catwalk-kurs med resten av jentene i konkurransen! Det blir veldig kjekt å møte de andre i konkurransen! Jeg trenger å øve meg mer på å gå i heler så det blir gøy å se hvordan jeg klarer meg der. 

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

  435 Hits
435 Hits

Semifinale Bilder og ny runde med språkkafé

Hei igjen alle sammen, i måren er det semifinaleuttak, og jeg gleder meg veldig mye. Jeg skal i måren på en ny runde med språkkafé, og jeg gleder meg veldig, det var veldig gøy sist gang!! Jeg tenkte bare jeg skulle ta med det i samme slengen som jeg deler semifinale bildene mine! Jeg har så klart vært hos min trofaste fotograf rayofnorway. Det som er så interessant med språkkafé er at jeg får lært så mye nye språk, og det å bare få et lite innblikk i andre språk er veldig lærerikt. Jeg føler at jeg får litt hjernetrim når jeg går der. 

Uansett. Her er altså bildene mine til semifinale uttaket. Jeg vlogget da jeg skulle på shoot så det kommer en video i måren om dette. foto: sunnhordlandfoto: studvestfoto: studvest

  507 Hits
507 Hits

Avisartikkel om psykisk helse

Her om dagen så jeg at noen andre studenter har bygget videre på innlegget mitt om psykisk helse i studentavisen. Her har de også nevnt min åpenhet. Jeg synst det er så fint at innlegget mitt har ført til at flere folk også skriver om dette. Jeg er også nevnt i artikkelen noe som jeg setter stor pris på. Dette innlegget ble postet for en stund siden og handler om den store undersøkelsen som skal foregå på UiB. Du har enda tid til å ta undersøkelsen som skal finne ut hvordan psykisk helse hos studenter er. 

sitat fra artikkelen:

"I etterkant av undersøkelsen som ble gjort i 2018 ønsket både vi og universitetet å undersøke på et mer lokalt plan hvorfor tallene var så dystre. Nå skal FHI (Folkehelseinstituttet) samarbeide med universitetet om å gjøre en undersøkelse her på UiB. Undersøkelsen skal svare på de utfordringene SHoT undersøkelsen løfter og hvordan de endrer seg utover året. Slik at vi, sammen med UiB kan få bedre indikatorer på hvordan å gjøre din hverdag bedre"

Denne undersøkelsen er så omfattende, og jeg er imponert over innsatsen til UiB og studentpolitikerene!

foto: @rayofnorway

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

  269 Hits
269 Hits

Fadderstyret møte

Heisann igjen alle sammen, blir litt mange innlegg på en gang, men sånn er det når man jobber så hardt mot semifinale. I dag har jeg vært på møte med fadderstyret. Vi møttes alle fadderstyrene på de forskjellige fakultetene på UiB for å blant annet diskutere det vi har ansvaret for i fadderuken. Det er tross alt en veldig viktig uke, fordi det er her du som regel finner de vennene du skal være sammen med resten av studietiden. 

Vi i fadderstyret har jo ansvar for alle som deltar, og det er derfor viktig at vi kommer med et godt opplegg som inkluderer også de som ikke drikker alkohol! Det er også viktig at vi forhindrer drikkepress og ufine ting i fadderuken, og at vi stiller med et godt og trygt arrangement. Det er mye ansvar, men jeg synst det er veldig gøy å være med å planlegge og forhåpentligvis stille med et godt opplegg for de studentene som kommer fra hele landet og fra andre land.

Jeg har også vært på cheerleading i dag igjen, og fikk prøvd meg på nye ting der. Det har blitt veldig mye frem og tilbake nå i det siste, fordi jeg prøver å gjøre mitt aller beste for å komme meg videre til semifinale, det er litt slitsomt men gøy.

foto: rayofnorway

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

  399 Hits
399 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på