Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. For tiden vil jeg bli politi eller makeup artist. Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli kjent med nye folk. Omsorgsfull ...og empatisk beskriver meg best, og jeg utfordrer meg selv ved å gå ut av komfortsonen min. More

Høyt over skyene

IMG_168_20190413-151956_1

Nye opplevelser er alltid spennende, og gir som regel mange gode minner. Jeg er så heldig at jeg har flydd med småfly, da et familiemedlem er utdannet pilot. Han har sitt eget lille fly, som vi fikk være med i. Før flyturen satt vi lenge og pratet sammen med piloten om sikkerhetsregler, flyruter, værforhold, og hvordan småfly fungerer. Dette er ganske nyttig informasjon, spesielt for dem som er ekstra nervøse for å fly.

Flyet lettet fra Bergen Flesland Lufthavn en vakker sommerdag i 2017, med urolige mager! Vi fikk velge hvor på vestlandet vi ville fly, og valgte da over Osterøy, videre til Sognefjorden og hjem igjen over Askøy. Solen strålte like vakkert som den pleier når det først er sol i Bergen, så vi var heldige der.

I og med at det er et lite fly, var det litt humpete på veien (haha). Når man er i luften kommer det små vindkast under flyet. Dette kan sammenlignes med bølger på sjøen. Hvis du lett blir dårlig i en båt eller fly, kan det være lurt å ta en reisesyketablett før turen.

Jeg synes det er viktig å utfordre seg selv og kjenne på nye opplevelser. Alle har forskjellige meninger om hva som kan være skummelt og nervepirrende, se hvor dine grenser går og forsøk å gjøre noe utfordrende for deg selv dette året.

Foto: Privat

 

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby til deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  330 Hits
330 Hits

Bergen på sitt vakreste

56377159_805560146468246_5025205821873586176_n

Det har vært mange regnfulle, kalde dager, og det begynner særlig vi bergensere å bli lei av. På torsdag snudde det! Det har vært hele 19 grader og sol her i vakre Bergen. Dette er den varmeste dagen hittil i år, så det er tydelig at våren er her allerede. Det skal sies at regnværet er sjarmerende for byen, men Bergen er helt klart på sitt vakreste når det er sol og fint, uten tvil.

Med en gang finværet er her, hiver alle på seg sommertøy som har lagt i skuffer og skap i altfor lang tid. Kanskje noen bader (selv så kaldt det er i vannet), soler seg på plenen, kjøper seg en is, eller går en tur i parken. Jeg nøt finværet i sentrum og gikk på gratiskonserten Vinterlyd. Det var god stemning, kjente artister, og ikke minst - varmt i luften!

 

Helgens vær startet så og si like fin som torsdagsværet, mens lørdag i dag er litt kjøligere. Solen skinner enda, noe den skal i neste uke også.

Det er travle tider framover, da jeg er begynt med planlegging av presentasjonsvideoen av meg som skal sendes inn til finaleuttaket 9. mai. Innspilling begynner allerede neste uke, og jeg gleder meg veldig mye til dette!

Foto: Privat

 

Ønsker dere en fortsatt god helg videre :)

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å få et godt tilbud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  279 Hits
279 Hits

Tid for sommer

IMG_3788-2

Det er enda litt kaldt, regnet øser ned, men dagslyset varer lengre. Det er lettere å våkne om morgenen og få noe godt ut av den lyse dagen. Natt til søndag 31. mars klokken 02:00, skal klokken stilles en time fram til sommertid. Da er det endelig en time mindre å vente på sommeren. Varme vårdager nærmer seg, fuglene kvitrer døgnet rundt, og solen titter fram. Dette har vi ventet lenge på! Sommertiden varer helt fram til 27. oktober, og vi kommer tilbake til såkalt normaltid.

2019 kan være det siste året vi stiller klokken. EU vil at landene skal slutte å stille klokken, ut i fra resultatene av en undersøkelse fra 2018. Dette er ikke helt klart enda, da mange detaljerte endringer må til før det bestemmes. Dersom forslaget blir gjennomført, blir klokken stilt til normaltid igjen, som er tiden før og etter sommertid. Dette blir da permanent.

Liten påminnelse om å huske å stille klokken! Ønsker alle en fin helg videre.

Smil for sommertid^

 

Foto: Iselin Jamne

 

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Instagram: @theajamne

Facebookside: Thea Jamne

  260 Hits
260 Hits

Jeg er i avisen!

IMG_3784

I dag kan du lese om meg i Sydvesten! Intervjuet foregikk en stund før semifinaleuttaket som var 9. mars, og jeg ble intervjuet av en veldig hyggelig dame som da jobber i Sydvesten avis. Dette er en del av Bydelsavisene i Bergen.

Det er første gangen det blir laget en reportasje om meg, og jeg syns intervjuet helt klart gikk til mine forventninger. Vi var på kontoret til journalisten, i et koselig lokale midt i Bergen sentrum. Vi pratet om min deltakelse i Miss Norway, og hva jeg står for i konkurransen. I artikkelen leser du litt av hvem jeg er, og hvorfor jeg syns min sak er så viktig.

Tusen takk til alle leserne mine som følger med på meg gjennom bloggen! Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min :)

 

Ønsker du å samarbeide med meg meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  295 Hits
295 Hits

Å bli kreftsyk forandrer alt

IMG_1610

Èn av tre i Norge blir rammet av kreft i løpet av livet, og det er ganske mange mennesker. Heldigvis overlever syv av ti nordmenn. Men hva med resten..?

Ofte oppdager man kreften gjennom en kul ved sjekk, og gjerne symptomer som følger med. Av og til er ikke denne kulen merkbar, noe som gjør at når man først finner ut at det er kreft, er det kanskje for sent. For at enda flere skal overleve kreft, krefttyper der alle mennesker utenfor "syv av ti nordmenn overlever" som er vanskelig å helbrede, trenger mer forskning.

Å bli diagnosert med en slik sykdom påvirker den som blir rammet, og de rundt personen. Det er vanskelig for alle parter. Jeg har selv nære relasjoner som har fått kreft, og vet hvilken tøff kamp det er. Dette er da en av grunnene til at jeg går som bøssebærer for Kreftforeningen. I dag gikk jeg med min beste venninne og vi hadde heldigvis været med oss, til tross for at det er i Bergen!

Ved årets innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft, går pengene til forskning på kreftformer som få overlever, i tillegg til gode omsorgstilbud for pårørende og pasienten selv. Da er det snakk om de mest dødeligste kreftformene. Det er bukspyttkjertelkreft, lungekreft, galleblærekreft, leverkreft og spiserørskreft. Så gjenstår spørsmålet: Hvordan kan flere overleve kreft?

Ti av ti nordmenn skal få mulighet til å overleve, da må vi være med å bidra til dette. Det kan du gjøre ved å støtte Kreftforeningens innsamlingsaksjon, Krafttak mot kreft. Vil du gi bidrag? Klikk HER.

 

Vil du bli min samarbeidspartner? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et hyggelig tilbud.

 

Min Instagram: @theajamne

Min Facebookside: Thea Jamne

 

  256 Hits
256 Hits

Hva er din oppfatning av skjønnhet?

IMG_4350-copy

Hva er egentlig skjønnhet? Er det den peneste jenten i klassen? Er det Norges vakreste kvinne? Eller det den norske natur? Alle har forskjellige meninger om hva skjønnhet er, og det er et stort tema i dagens samfunn som kanskje ikke prates så mye om. Hovedsakelig defineres skjønnhet som det skjønne, det sanne og det gode. Du får en følelse av velbehag rundt ekte skjønnhet. Nettopp dette setter vi skjønnhetsutøvere fokus på i Miss Norway.

Du har sikkert hørt uttaket "Skjønnhet kommer innenfra". Det er i mine øyne, sant. Eksempelvis at du føler deg bra, og har en god dag, de rundt deg både ser og merker det. Det stråler fra deg, akkurat fordi dette er din indre naturlige utstråling. Om det du gjør er ekte, noe du virkelig brenner for, så skinner det godt gjennom. Det samme gjelder motsatt. Om du er falsk, gjør noe bare for oppmerksomhet mens du egentlig ikke kunne brydd deg mindre, skinner det også godt gjennom. Her spiller det sanne og det gode inn. At du som person er god med andre, å bry seg, vise ekte følelser. Det er skjønnhet for meg.

I missekonkurranser har det seg slik at det er forbudt å reklamere for skjønnhetsoperasjoner. Hvorfor det? Får ikke folk lov å gjøre hva de vil med utseende sitt? Joda, så lenge du er over 18 står du fritt til å gjøre nesten hva du vil. En miss i en skjønnhetskonkurranse skal være et godt menneske og alt du gjør kommer fra hjertet. Du bryr deg og viser at du er bra nok som du er. Naturligvis blir det da feil å reklamere for å endre på utseende sitt. Noe vi alle vet, er at alle er forskjellig og unik på hver sin måte. Alle har sine komplekser, noe man vil endre på, kanskje til og med fjerne. Komplekser skapes som oftest av en selv og sine egne tanker, fordi man er kritisk. Så lenge du ikke tenker på kompleksene dine, er det ingen som legger merke til det. Ikke deg selv engang, og den følelsen synes jeg er veldig befriende. Du trenger ikke å operere nesen din fordi du er misfornøyd med dens utseende. Det er den nesen du er født med, det er dine gener og best av alt, bare din.

Alle har noe godt i seg, vær deg selv og la ting skje på en naturlig måte. Du er god nok som du er.

 

Foto: Iselin Jamne

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut - send meg en mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Instagram: @theajamne

Min Facebookside: Thea Jamne

  244 Hits
244 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på