fbpx

Miss Norway 2018 finale

knut-beautycamp-10

Foto: Knut Yrvin

Alle siste forberedelser før lørdagen er gjort, og jeg er nå helt klar for finalen i Miss Norway! Det er utrolig hvor fort tiden har gått, fra jeg først meldte meg på og frem til nå. 

Lørdag er dagen vi finner ut hvem av oss som får muligheten til å representere Norge i Miss Universe og Miss World. Ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er på finalen, og ikke minst på å treffe alle de andre jentene igjen. Dette er det vi har jobbet for i nesten et helt år!

Foto: Knut Yrvin

Det er ikke for sent å stemme på meg hvis du ønsker at jeg skal bli folkets favoritt 2018. SMS stemmene foregår helt til klokken 23:59 i kveld. Ønsker du at jeg skal vinne? Da setter jeg enormt stor pris på å få nettopp din stemme! "MISSU 3" til 1963(20kr). 

Jeg er ufattelig takknemlig for alle som har støttet meg, stemt på meg og heiet på meg på denne reisen, og skal gjøre mitt aller beste for at nettopp min drøm går i oppfyllelse nå på lørdag!

  2547 Hits
2547 Hits

Tren maksimalt med Go Fit

vf

//Annonse

Det er ingen hemmelighet at det å trene er bra for helsen vår, både den fysiske og psykiske. Det finnes utallige måter å trene på. Noen liker kanskje å løpe imens andre liker styrketrening. Riktig utstyr derimot er nøkkelen til en god treningsøkt uansett hva du trener. Jeg har nylig prøvd ut treningstøyet fra Go Fit og det sitter som et skudd. Med dette tøyet kan du trene maksimalt uten å tenke på at tightsen skal skli ned under økten. Tøyet sitter rett og slett helt perfekt på kroppen!

I tillegg til at treningstøyet fra Go Fit sitter bra på kroppen, så er det jo også utrolig fint! Hvem vil vel ikke løpe rundt i dette antrekket? Dette antrekket kan gjøre at du føler deg litt mer vel i treningsklærne, og kanskje gi motivasjonen og treningsøkten din en boost. 

Ønsker du å få maksimalt ut av treningsøkten din? Klikk deg inn på https://gofitsports.no/ for å finne ut mer! De har masse fint treningsutstyr til både kvinner og menn!

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2018? Da setter jeg stor pris på om du stemmer meg frem som folkets favoritt 2018! Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 3" til 1963. 20kr per stemme! Utrolig takknemlig for hver eneste stemme, og for alle som heier på meg!

Vil du eller din bedrift samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  718 Hits
718 Hits

Veien frem mot finalen i Miss Norway 2018

36513700_1299926833473421_6422817012107444224_n

//Inneholder reklame

Miss Norway konkurransen starter for meg allerede i september i fjor, og aldri hadde jeg sett for meg å sitte her som finalist 10 måneder senere. Konkurransen startet med videokonferanse, hvor vi fikk innblikk i hvordan det ville være å delta i Miss Norway, og hva som skulle til for å nå langt. Under kurset snakket vi om det å være en rollemodell, hvordan skaffe sponsorer, presseoppslag og trappetrinnsystemet man må gjennom for å gå videre i Miss Norway. Dette var et utrolig lærerikt og spennende kurs, og jeg følte meg med en gang en hel del erfaringer rikere, og det var så gøy å endelig kunne starte konkurransen for fullt. Dette kurset varte 8 timer, men tiden gikk fort for vi hadde det så gøy!

Foto: Michael Karlgren (Fra den første fotoshooten jeg hadde)

Jeg har igjennom konkurransen fått 11 presseoppslag, både i avis, på tv og radio. Det har vært spennende og lærerikt å snakke med pressen, og det har gitt meg mye mer selvtillit. Intervjuet mitt på TV Østfold var nok det mest spennende, men også der jeg var mest nervøs. 

Jeg slet litt med å finne sponsorer, men lærte at jeg måtte komme meg ut og by på meg selv, og endte opp med å få to fantastiske sponsorer! Disse er Beautyclinic Moss og Svinndal gjerde og sveise service AS. På Beauty Clinic var jeg så heldig å ha en jentekveld, hvor jentene på klinikken ga oss behandlinger, samt ga råd om hudpleie. Vi var også så heldige å få goodiebags alle sammen. Svinndal gjerde og sveisefirma AS har hatt mange morsomme og ærefulle oppdrag, som blant annet prefabrikkert medaljene til X-games og metalllsoklene til gullfiskprisene. Spennende ikkesant? Kunne ikke bedt om bedre samarbeidspartnere!

Det morsomste gjennom konkurransen syntes jeg har vært å lære å gå på høye hæler. Vi har en fantastisk catwalk coach Klara, som har stålkontroll og gir supre tilbakemeldinger. Hun er flink til å lære bort, og uten henne hadde jeg virkelig ikke blitt så god som jeg har blitt. Hælene skal være minimum 12cm, noe som er en del, og derfor har jeg gjort det til en vane å gå på hæler hjemme, bare for å venne meg til det. Enten jeg skal vaske eller lage mat prøver jeg å bruke hæler. 

Jeg ble overlykkelig da jeg fant ut at jeg hadde kommet til finalen i Miss Norway 2018, og det viste jo bare at hardt arbeid lønner seg. Alle finalister deltok på en beautycamp i Oslo første lørdag i juni, og det var her de siste forbredelsene til finalen skulle gjøres! Vi gikk misseparade på karl johan, og ble stylet av det fantastiske teamet på Studio S Style! Her øvde vi også til finaleshowet, og vi var så heldige å få produkter fra Linn Nguyen permanent makeup, Fred Hamelten, Asea europe og Go Fit. Dette var alt i alt en fantastisk dag, og nedenfor kan du se hvordan vi hadde det på beaytycamp!

Når det gjelder finalekjolen, tror jeg virkelig jeg har funnet drømmekjolen. Det tok mye leting og prøving både i butikk og på nett, og til slutt fant jeg den perfekte for meg. Jeg fikk den sydd etter mine mål, slik at den sitter som et skudd. Klarer nesten ikke vente med å vise den frem!!

Jeg har gjennom konkurransen også laget en presentasjonsvideo, som jeg fikk god hjelp av Black Film AS til å lage. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og syntes det var morsomt å kunne lage en film som presenterte meg selv. 

Når det gjelder frivillig arbeid, har jeg jobbet med flere forskjellige veldedige organisasjoner. Jeg har blant annet gått bøssebærer for UNICEF i forbindelse med TV aksjonen, for kreftforeningens krafttak mot kreft og kirkens nødhjelps fasteaksjon. Dette er saker som har rørt noe ved meg, og som jeg absolutt har villet støtte. Pengene som ble samlet inn under tv aksjonen, gikk til UNICEFs arbeid for å kunne gi utdanning til barn som er rammet av krig og konflikt. Målet var og er å gi skolegang og håp til barn som lever under krig. Under årets krafttak mot kreft, gikk pengene til forskning og tilbud til de som har fått senskader etter kreft. For de som overlever kreften, blir livet kanskje aldri helt det samme. Reddet liv skal også reddes. Temaet for fasteaksjonen 2018 var kirkens nødhjelps arbeid med vann og sanitær i utsatte områder over hele verden. Jeg har også stått på stand for organdonasjon, og syntes det er en viktig organisasjon, fordi det er med på å redde mange liv!

Min deltagelse i Miss Norway har gått over all forventning, og jeg har kost meg så masse gjennom hele perioden. Vært på utallige kurs, fotoshoots, og lært mye om meg selv. Jeg var så heldig å få jobbe sammen med fotografen Michael Karlgren, som er så dyktig, og har lært meg masse. Nå er det to uker til finale, hvor vi endelig skal gå for det vi har jobbet for så lenge! Ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er!

Foto: Michael Karlgren

Foto: Black Film AS

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2018? Da kan du stemme meg frem som folkets favoritt! "MISSU 3" til 1963! 20kr per stemme! Er så takknemlig for alle som stemmer og heier på meg.

Vil du samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  789 Hits
789 Hits

Ta vare på huden din i sommer

35671673_1287372324728872_8277802207449972736_n

Sommeren som vi har gledet oss til så lenge, er endelig her. Temperaturen stiger, sola skinner og vi tilbringer enda mer tid utendørs. Da er det viktig å huske på å ta vare på huden sin. Vil du holde huden din frisk, myk og ung så bør du starte å ta vare på den så tidlig som mulig. Derfor skal jeg komme med noen tips til hvordan du kan få en frisk og vakker sommerhud. 

1.Rens!

Du er kanskje ute flere timer om dagen i sola, du har på solkrem, svetter og huden din tørker inn av den tørre lufta. Da er det viktig å rense huden din godt! Ved å regelmessig rense huden, vil den holde seg frisk og sunn gjennom sommeren. 

2.Fuktighet!

Sol og saltvann tørker inn huden, og derfor er det viktig å tilføre nok fuktighet! På kvelden etter en lang dag med sol er det viktig å påføre rikelig med fuktighet til huden, slik at den ikke tørker inn, men gjenoppbygges. 

3. Solkrem!

Solkrem er kanskje det viktigste av alt, for å ta vare på huden din i sommer. Det er viktig å beskytte huden mot de skadelige strålene fra sola, og gjerne bruke solfaktor 30. Da beskyttes huden din gjennom hele dagen. Trener du, svetter mye eller er på stranden bør du påføre solkrem flere ganger daglig. 

Jeg har nettopp vært en uke i syden, og kjenner at huden min har blitt ganske tørr av den sterke solen, og all badingen i saltvann. Derfor er jeg nøye med å påføre mye fuktighet nå, og fortsette å bruke solkrem selvom jeg nødvendigvis ikke skal på stranden, eller være så lenge ute. 

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2018? Da setter jeg stor pris på å få akkurat din stemme! For å stemme på meg kan du sende "MISSU 3" TIL 1963. 20kr per stemme, og du kan stemme så mange ganger du vil frem til finalen den 28. juli!

Vil du samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

  546 Hits
546 Hits

Et steg nærmere drømmen

36378412_1299955606803877_8839485630850269184_n

Jeg har tidligere hatt noen presseoppslag i byavisa Moss, og nå har de skrevet om meg igjen! Denne gangen har de skrevet om det at jeg har kommet til finalen i Miss Norway 2018. Utrolig hyggelige og dyktige mennesker, som jeg føler klarer å fremstille meg akkurat slik jeg er. 

Dette oppslaget handlet om meg som finalist, og litt hvordan finalen skal foregå. Vi snakket også litt om dette med mine hjertesaker, og hvilke som betydde mest for meg. Hele oppslaget kan leses på side 14 her, eller på bildene nedenfor. 

 

Vil du at jeg skal bli folkets favoritt Miss Norway 2018? Da kan du stemme på meg ved å sende "MISSU 3" til 1963! 20kr per stemme. Jeg er utrolig takknemlig for alle som stemmer og heier på meg!

Ønsker du å samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  588 Hits
588 Hits

Nye eventyr som venter

36496044_1299926686806769_8453464789308407808_n

Alle eksamener er levert, det er sommerferie og jeg har nå fullført 13 års skolegang. Alle disse årene har formet den personen jeg har blitt idag, og det er jeg så takknemlig for.
Nye eventyr og opplevelser venter, og først og fremst er det finale i Miss Norway som jeg gleder meg utrolig masse til. Helt utrolig å tenke på at om en måneds tid er dagen vi finalister har jobbet mot i nesten et år. Også en ufattelig spennende tanke at to av oss skal få representere Norge internasjonalt! 
Videre til høsten er planen min å studere sykepleien, noe jeg gleder meg kjempemye til! Det er noe jeg brenner for, det å kunne hjelpe andre mennesker på daglig basis. Som nevnt tidligere vil jeg bli jordmor, så det skal jeg videre utdanne meg til etter sykepleien. 

Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i syden, og er klar for å gi alt frem mot finalen. Det er siste innspurt nå, og jeg skal gjøre mitt beste for å nå drømmen min om å vinne Miss Norway 2018.
Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway? Da kan du stemme på meg ved å sende «MISSU 3» til 1963! 20kr per stemme, og du kan stemme så mange ganger du vil.
Vil du bli min samarbeidspartner? Kontakt meg for å høre hva jeg har å tilby 🙂 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  1572 Hits
1572 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på