fbpx

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli...

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli veterinær, men har lagt fra med denne drømmen ettersom jeg har funnet ut at jeg er ganske sensitiv til åpne sår og blod, noe som kanskje ikke er den beste egenskapen som veterinær hehe. Men jeg har kommet meg videre og har planer om å utdanne meg som miljø og energi ingeniør. Dette er fordi jeg har stort engasjement når det kommer til miljøet og hvordan verden blir tatt vare på. 

Det at jeg meldte meg på Miss Norway var egentlig litt for moro skyld og fordi jeg alltid har hatt den lille drømmen fra barndommen om å føle meg litt prinsesse. Men det er utrolig gøy å komme videre og kanskje få en liten mulighet. 

 

More

Ting skjer! Russetid, eksamen, heldags!

Heii!


Da har jeg ikke hatt tid til å skrive et innlegg her på 2 uker! Det har vært så utrolig mye som har skjedd. 

Fredagen for to uker siden var jeg jo på photoshoot hos Roger myrland, og han er så utrolig flink! Han hadde full service med ulike klær, sko og drikkevarer :) Nydelige bilder tok han også. vi brukte ca 3 timer på å ta bilder før jeg ikke klarte mer. Jeg fikk dessverre så vondt i ryggen av å stå statisk med de høye helene så lenge. Men er uansett veldig fornøyd med bildene og han bor ikke særlig langt unna heller så muligheten for flere bilder er der. 

På mandagen var jeg også på bikini shoot. Det var nesten krise for jeg hadde glemt det helt til jeg spiste frokost med faren min kl 11 og kom på at jeg skulle være der 12.00. Så jeg pakket sakene og sminket meg i en fei. Tror de bildene også ble ganske bra, jeg har ikke fått de tilbake ferdig enda. Men skal oppdatere når jeg får dem. 

Her er bilder fra Roger Myrland:

Kommer med flere bilder senere :))

  46 Hits
46 Hits

Photoshoot og jobb helg

Hei! 


Etter jeg kom videre i Miss Norway brukte jeg lang tid på å sende mails og ta kontakt med fotografer. Men nå i den siste tiden har jeg plutselig fått mange flere muligheter og henvendelser fra flere! Så nå fremover har jeg flere avtaler på gang og gleder meg masse.

I tillegg har jeg  2 utrolige tanter. Etter catwalk kurset jeg var på i helgen var jeg hos tanten min. Vi spiste deilig middag og brukte kvelds sola til å ta noen flotte bilder i "Golden hour"  De er enda ikke ferdig redigert med lys og sånt men hun har sendt meg noen kjappe bilder for å vise sånn ca hvordan det ble så dere kan jo få se en sneak peak. 

Selvfølgelig er ikke kvaliteten like bra her ettersom dette er bildet som er tatt av en pc skjerm. Men jeg er hvertfall utrolig fornøyd med reslutatet. 

Fikk bare lastet opp et bildet av en eller annen grunn, men regner med at ting ordner seg snart. 

Den andre tanten min har også hjulpet meg mye og har tatt kontakt med frisører og andre folk som kan hjelpe til. Det gjør det utrolig mye morsommere når jeg vet at jeg har flere i ryggen som støtter meg.

 

 

Nå videre så skal jeg jobbe til helgen og innimellom der har jeg snakket med en fotograf i Asker om å få til en shoot nå til helgen, så vi skulle snakkes senere. Jeg har også en avtale neste mandag hvor jeg skal prøve å få et par bilder klare til finale uttakket. Vet at det er flere av de andre jentene som er godt i gang med både bilder og videoen til finale uttakket. Så da er det vel på tide at jeg også kommer i gang :) 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon: 

mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: maihelenbr

  122 Hits
122 Hits

Catwalk kurs!!

Hei!!


Nå har jeg endelig fått summet meg etter en fantastisk helg. Jeg har nemlig vært på catwalk kurs inne i Oslo.

Kurset startet kl 10.00 på morgenen så jeg sto opp ca kl 07 her hjemme og gjorde meg klar til å dra kl 08.00, jeg var veldig heldig fordi moren min tilbød seg å kjøre meg så jeg slapp å blande meg inn i kollektiv trafikken ettersom det er såpass mye spredning av Covid der inne. Mens jeg var på kurset besøkte moren min tante som akkurat har flyttet inn på Frogner. Jeg kom veldig tidlig til kurset ettersom vi hadde beregnet kø på veien inn, noe det var lite av. 

På kurset gikk vi gjennom ulike poser og hvordan vi skal gå til de forskjellige outfittene og temaene. Master coach Klara Szalai og Henriette Jacobsen Hauge gikk grundig gjennom med oss og viste. Kurset varte til 18.00 så det ble 8 timer med ca 3 pauser. Det var kun på pausene vi fikk muligheten til å ta av oss helene så dette var VIRKELIG toppidrettstrening. Dagene etter har jeg vært støl rundt ankelen og under beina. Men jeg slapp ganske billig unna, for det var flere av jentene som måtte plastre rundt på beina og blødde. 

Selve kurset var virkelig en opplevelse og jeg angrer absolutt ikke på at jeg dro. Det var utrolig koselig å hilse på de andre nydelige jentene. Herregud for en gjeng, alle var så snille og heiet hverandre frem på catwalken.

Konakt meg gjerne for samarbeid eller følg mine sosiale medier:

instagram - maihelenbr

facebook/mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

  492 Hits
492 Hits

Påskeferie!

Da var påskeferien godt i gang!


Jeg har hittil i påsken kost meg her hjemme. Jeg har vært sammen med mine to faste venninner nå i corona tiden. Vi har vært på sykkelturer og grillet ute på stranda. Det har vært nydelig vær og varme de to siste dagene. Jeg har virkelig kost meg. Jeg har også jobbet litt, men spurte ikke om flere vakter siden jeg føler jeg trenger litt ferie nå etter mye skolearbeid.  I tillegg har vi jobbet litt på denne russebussen som vi prøver å få i stand selv om russetiden kanskje ikke er så aktuell lenger. Grunnen til at vi fortsatt jobber med bussen er fordi det er jo best å få den fin slik at v kan selge den videre. Denne bussen er virkelig noe jeg elsker fordi vi har bygd den fra bunnen av! Vi kjøpte den som en vanlig rute/tur buss fra 2011 så den er nyere enn nesten alle andre russebusser. Vi har noen utrolig flinke fedre som har jobbet mye med den og har bygget en solid lounge. 

Nok snakk om russetiden som mest sannsynlig ikke vil skje hehe. Nå sitter jeg her ferdig pakket og er klar for å dra på fjellet! Jeg har gledet meg masse, men det er perfekt å ha halve ferien hjemme og deretter dra på hytta for å virkelig slappe av. Det som er så nydelig og spesielt med hytta vår er at den er veldig miljøvennlig og koselig. Vi har verken innlagt vann eller strøm. Vi tar derfor med oss drikkevann i kanner og bruker smeltevann til å vaske opp med. Vi har et aggregat som vi bruker på kvelden så vi får lys eller kan se på TV. Jeg er veldig glad i denne hytta og faren min har selv bygget den med sin far da han var på min alder så den har alltid vært innad i familien. Jeg har sjekket værmeldingen og det er meldt masse SOL. Det blir så deilig å sitte på verandaen med full sol. Rundt hytta er det mange flotte skiløyper ettersom hytta ligger på Norefjell så strekker disse løypene seg over mange mil! Jeg har en far som er svært aktiv på ski og tar oss alltid med på mange flotte skiturer.  Det blir alltid litt grilling og kos med kvikklunsj. Virkelig påskeidyll

Vi tar selvfølgelig med alle dyrene også så bilen er ganske full på veien opp. Vi har nemlig bygget egne kaninbur som står oppe på hytta til de to små. De koser seg så mye på hytta hvor de får løpe fritt i snøen. Pus koser seg selvfølgelig mye ettersom han kan gå ut og inn hele tiden som han vill, og det er alltid en liten pølsebit som blir sluppet ned på gulvet til han.

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nummer: 94137240

  146 Hits
146 Hits

Avis innlegg nr. 2 sammen med flotte Sofie Marie

Hei!!


Her om dagen ble jeg intervjuet av Ringerikes blad en tur til for å lage et nytt avisinnlegg om deltakelsen. De ville skrive om at jeg og Sofie er med i konkurransen og det at vi begge kom videre i semifinalen. Dette er selvfølgelig fordi vi begge to kommer fra Ringerike eller nærområdet slik at nå blir Ringerike representert av to deltakere :) Jeg syns d var utrolig gøy at de ville skrive mer om oss og de vinkler alltid innleggene på en positiv måte. 

Jeg blir selvfølgelig alltid litt redd eller skeptisk til at de skal fremstille meg som overfladisk eller på en stygg måte. Heldigvis har journalisten som har intervjuet meg vært veldig grei og alltid latt meg lese igjennom innlegget før det publiseres slik at jeg kan komme med innvendinger eller endringer jeg ønsker. 

I innlegget har både jeg og Sofie blitt intervjuet også har hun slått sammen begge svarene og laget et felles innlegg. Det er utrolig koselig og jeg har nå fått litt kontakt med Sofie noe som er veldig betryggende. Det er alltid fint å ha en man vet hvem er eller har snakket med litt før på slike store ting som dette. 

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  165 Hits
165 Hits

Semi finaleplass!!

Heihei!


Dette innlegget burde kanskje blitt skrevet mye tidligere, men har  hatt mye å drive med. 

Som dere sikkert har sett på bloggene til de andre, så er d ikke lenge siden semifinaleuttaket var og de annonserte semi finalistene. Jeg var utrolig nok en av dem! Sammen med 21 nydelige jenter skal vi nå jobbe videre mot finale uttaket. Det at jeg kom videre i semi finalen var overraskende nok for meg. Ettersom jeg skrev i selve innsendelsen at jeg dessverre ikke fikk tatt bilder med profesjonell fotograf. Jeg har selvfølgelig fulgt med på de andre nydelige jentene og HERREGUD for noen flotte bilder de sendte inn! 

Jeg kan se for meg at det var en ganske utfordrende jobb å plukke ut jentene. Nå ser jeg frem til cat walk kursene som skal holdes og videre sponsorkurs som har vært en gang allerede. Men selvfølgelig oppi alt dette her er det heldags prøver i alle fagene og ettersom jeg går i 3. klasse så er selvfølgelig alle fagene avgangsfag.  Jeg har jo selvfølgelig tenkt til å gjøre mitt beste her i miss Norway konkurransen. Men kan ikke la det ødelegge karakterene mine heller. Det blir spennende å se om jeg klarer å sjonglere øvingen mellom fag og høye heler ahah. 

Her er et lite bilde fra før vi satte i gang med shooten til semifinalen: 

På dette bildet har vi rett og slett hengt opp en hvit duk foran skapet og brukt dagslyset for å få god belysning. Det kunne selvfølgelig vært mye bedre og vinkelen burde vært annerledes, men ble greit fornøyd med de fleste bildene

 

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  178 Hits
Emneord:
178 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på