fbpx

Store drømmer

Store drømmer

Når man blir født blir man kastet ut i livet. Du står forran en million valg og veier, og noen ganger er det virkelig ikke lett å vite hva man vil eller hvor man passer inn. Som liten var jeg en tynn spjæling som spratt rundt på fotballbanen eller friidrettsbanen, jeg var over middels guttegal og relativt jålete på samme tid. Jeg elsket å konkurrere enten det gjaldt idrett eller modellkonkurransene vi hadde da vi gikk i 7.klasse. Jeg husker det så godt, vi øvde på å gå catwalk og ga tilbakemeldinger til hverandre, ikke visste jeg at noen år senere skulle jeg få profesjonelle tilbakemeldinger fra trenere som Sara Nicole Andersen og Klara Szalai Ørbek. For her er jeg. Midt oppi miss universe, og finalen er kun få dager unna.

b2ap3_thumbnail_iPhoto-bibliotek_20130925-184412_1.jpg

(Fra en fridrettskonurranse) 

Jeg er en livsglad person som har meldt meg på miss universe fordi jeg ser på meg selv som en sterk kandidat til å representere Norge. Ikke fordi jeg synes at jeg er mye penere enn alle andre, skjønnhet er noe alle har, men fordi personligheten min skiller seg ut. Mange vil kanskje si at jeg er litt rar, men rar på en positiv måte. Jeg er veldig lite selvhøytidelig, jeg har god selvinnsikt og jeg har evnen til å sette meg inn i ulike situasjoner på veldig kort tid. Et eksempel på dette var da jeg meldte meg på miss universe. Aldri har jeg vært med på noe slikt før, men innerst inne har jeg alltid hatt en drøm om å oppnå noe stort innenfor modellyrke, og der lå sjansen kun noen tastetrykk unna. Uten å tenke, opprettet jeg min profil og kun få dager etter sto jeg sammen med de andre jentene på casting.

"Det ser ut som du går til bussen" var en av kommentarene jeg fikk på min catwalk-gange på første casting. Da lo jeg godt, og den kommentaren glemmer jeg nok ikke med det første. Det viktigste er at jeg har vokst utrolig mye under konkurransen. Jeg har deltatt på flere kurs og fått god opplæring i å gå riktig på catwalken, så istedenfor å gå "normalt" til bussen, tar jeg heller en snærten gange bortover mens jeg dagdrømmer om hvordan finalen blir. 

b2ap3_thumbnail_f17badeee02711e2a1e322000a9e0853_7_20130925-184704_1.jpg
(Portrett, fotograf: Veronika Ask Stuksrud)


Jeg har alltid vært glad i trening, dette er noe jeg brenner for og jeg skal virkelig aldri slutte med fridrett. Å kombinere skjønnhetskonkurranser med idrettskonkurranser er ikke noe problem for meg. Det er bare spennende å konkurrere i forskjellige ting, og man lærer hele tiden nye ting om seg selv. Reisen gjennom miss universe er virkelig ikke noe jeg ville vært for uten, jeg har møtt mange fantastiske mennesker og fått oppleve ting jeg aldri ville ha opplevd hvis jeg ikke hadde vært med. Nå skal jeg stå løpet ut, de seks siste månedene har gått så fort og nå er finalen allerede noen få dager unna. Jeg er stolt av den jeg har vært under konkurransen og det er ingenting jeg ville gjort annerledes. Går det ikke min vei på lørdag trenger jeg hvertfall ikke å angre på at jeg ikke gjorde mitt beste, for de har jeg gjort, med hele mitt hjerte.

Det som har varmet mest er kanskje alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått på min vei. Alt fra "lykke til" meldinger til andre utrolig koslige meldinger. TUSEN TAKK, dere aner ikke hvor mye det har betydd for meg. Jeg blir så glad for at det finnes mennesker som dere som ser verdien i å unne andre suksess.  

Til slutt vil jeg avslutte med hvorfor jeg burde vinne på lørdag. Jeg har hørt mye om meg selv opp igjennom årene, folk har snakket dritt om meg rett forran annsiktet mitt og satt ut fæle og totalt usanne rykter. Nå er det min tur til å vise alle dere der ute som ikke har vært så greie at jeg lar meg søren ikke bli hakket på. Jeg er modig og har sterk viljestyrke noe som kan komme godt med i en internasjonal finale. Jeg har sunne verdier om kosthold og trening, og ser på meg selv som et bra forbilde for jenter/kvinner idag. Jeg har bena godt plantet på jorden og unner alle jenter der ute det beste. Jeg er også sikker på at jeg kommer til å få Donald Trump til å le;-) 

Dette innlegget er først og fremst til årers dommere, men takk til dere som tok dere tid til å lese det jeg har skrevet. STÅ PÅ, gjør det du har lyst til og det som gjør det glad. 

b2ap3_thumbnail_993329_10151492508947202_55797763_n_20130925-184810_1.jpg

(Oppdrag for swimwear.no)

 

 

 

  2078 Hits
2078 Hits

Intervju med Budstikka

Intervju med Budstikka

Igår ble jeg intervjuet av Budstikka, som er lokalavisen her i Bærum. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet og jeg sitter igjen med en god følelse. Man lærer mye av å gjennomføre ting som et intervju, noe som er positivt for veien min videre.

Ellers har all min energi de siste dagene blitt brukt til forberedelser til årets Tyrvingleker som gikk av stabelen i helgen. Nå er stevnet over, og jeg er godt fornøyd med resultatet! Takk til alle dere som støtter meg. Jeg har lært at hvis man aldri gir opp, så når man virkelig målene sine.

Her er link til intervjuet mitt: http://www.budstikka.no/kultur/maikens-store-frykt-er-a-bli-selvgod-1.7938838

  2472 Hits
Emneord:
2472 Hits

Å jobbe med barn

Å jobbe med barn

Min hverdag det siste året har vært sterkt preget av barn. Jeg jobber på SFO og på kveldstid trener jeg barn og unge i friidrett. Begge jobbene er utrolig givende, og ikke minst lærerike. 

Hver eneste dag blir jeg møtt av smilende barn og gode klemmer. Uansett hvor dritt dagen min er, er det umulig å ikke la barnas glede smitte over på en selv. De kommer alltid med oppmuntrende kommentarer og de er alltid ærlige. Har man på seg en genser de kanskje ikke synes er så fin får man altså høre det, men man kan ikke gjøre annet enn å le. Dagene mine er også veldig varierende, noe som gjør at dagen går kjempe fort. Ergo: Aldri en kjedelig dag på jobb! På SFO kan jeg være meg selv 100% og jeg kan til og med perle å tegne uten at jeg får dårlig samvittighet for at jeg gjør barnslige ting på jobb. I tillegg til dette har jeg alltid armene fulle av tegninger, steiner, perler og heklede sjerf som barna har lagd eller funnet. Dette er gaver som kommer rett fra hjertet og som jeg blir utrolig glad for å få.

På kveldstid lærer jeg barn og unge bort mine friidrettskunnskaper. Det å oppfordre dem til å holde på med en idrett og se at de mestrer det, er kjempe gøy for meg som trener. De er alltid like sprudlende og klare for å trene å gi en innsats. Det er deilig å se barn i aktivitet og ikke bare at de sitter forran en pc-skjerm og blir sløve.

Det siste jeg har "på hjertet" er et lite tips. Har du planer om å ta et friår etter videregående? Da vil jeg anbefale å søke jobb på enten barnehage eller barneskole. Der får du erfaring du vil ta med deg resten av livet og du har aldri en kjedelig dag på jobb! 

  1956 Hits
1956 Hits

Bryllup i Italia

Bryllup i Italia

Hei alle sammen!

Nå er jeg (treiga) ute å blogger igjen...Denne gangen skal jeg bevege meg litt ut på reisefronten, nemlig Italia. For en liten stund siden var mamma, Hanne (tanten min), Kristine (kusinen min) og meg på en liten jentetur til Santa Marinella. Målet med turen var ikke bare en vanlig ferie, men nemlig et bryllup. I den vakre lille byen ut mot middelhavet skulle mammas kusine gifte seg. Jeg har aldri vært i et bryllup før og (dessverre) skulle dette bli mitt første. FY søren så bra det var!!

Bryllupet ble avholdt i et digert slott ved havet, og ja...Det bodde en prins der. Det startet med en nydelig sermoni hvor kusinen min sang og la hånden på verket. Videre gikk vi inn i slottsparken og spiste noen italienske småretter, som forøvrig var utrolig godt. Så var det middag og etter det shaket vi rundt på dansegulvet alle mann. Alt i alt tror jeg aldri at jeg kommer til å oppleve noe sånt igjen, så jeg får nøye meg med et litt mer "normalt" bryllup neste gang. 

Etter besøket i Santa Marinella, gikk turen videre til Roma. Det er en helt fantastisk by! Og jeg anbefaler virkelig ALLE å dra dit. Kunne skrevet flere sider om hvilke kirker, cafeer, shoppingstrøk, steder og museer man burde besøke, meeeeen det orker jeg dessverre ikke nå.

Har tross alt en friidrettskonurranse forran meg imorgen!

Ønsk meg lykke til OG aldri si nei til et bryllup i Italia ;-)

 

(Kjole fra Issue, kjøpt i New York)
2

 

 

 

  3051 Hits
Emneord:
3051 Hits

Konurransedag

Konurransedag

Hei alle sammen!

Friidrettssesongen er i gang, og jeg skal selvfølgelig ta del i den så mye jeg kan.
For de av dere som ikke vet det enda, driver jeg med lengdehopp som er en gren i friidrett hvor det er om å gjøre å hoppe lengst ut i en sandgrop. Dette krever mye trening på spenst og hurtighet. 

På en dag som denne, hvor det er konkurranse på kveldstid sørger jeg for å få i meg mye næring og vann slik at jeg kan yte 100%. Selvom dagens konkurranse ikke kan sammenlignes med NM eller andre store mesterskap tar jeg hver konkurranse like seriøst og har hode på rett sted hele tiden. Det handler om fokus på arbeidsoppgaver, nettopp det å hoppe langt. Jeg er en veldig målbevisst person, og målet for denne sesongen er å kvalifisere meg til JR-NM som avholdes i Trondheim i august.

Så dere får bare henge med i svingen å ønske meg lykke til ikveld!

  1352 Hits
Emneord:
1352 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på