fbpx

13. november, en viktig dag

Heihei, alle fine! 

Håper alle har hatt en fin dag så langt. I dagens innlegg skal jeg fortelle litt om et ganske viktig prosjekt vi har her på min skole. Gjennom flere år har skolen min støttet noe som heter Maisha Mema. Kort fortalt er dette et prosjekt der alle elevene gjør et arbeid som tjener inn penger. Disse pengene går ned til Kenya for å bygge alt fra barnehjem til klubbhus. Hvor fantastisk er ikke det?! 

Jeg som er med i Maisha Mema komiteen har en del planlegging som skal gjøres før den store Maisha Mema dagen som er 13. november. Mange av elevene på skolen skal gå bøssebæring, eller tjene inn penger på en annen måte. Dette er mitt tredje år jeg er med i Maisha Tema komiteen, det er like lærerikt hvert år. Denne uken skal jeg blant annet henge opp plakater på skolen og lage en oversikt over 13.november. Jeg gleder meg! 

Jeg skal ligge ut masse bilder fra 13. november og oppdatere dere hvordan dagen går. 

 

 

 

Klem 

 

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det. 

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri 

Hvorfor gidder jeg å jobbe frivillig?
Uken som gikk
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på