fbpx

24-timers tur for finalekjolen!

IMG_5895

 


24-timers tur for finalekjolen!


Hei fine dere! ♥

Natt til fredag satt jeg meg på nattoget til Trondheim! Om du har fulgt med på bloggen min en stund, så vet du kanskje at jeg er så heldig å ha med meg designer Delia Iorga på laget, som skal designe finalekjolen min! Jeg kom frem til Delia tidlig på morgenen, og vi fikk jobbet hele dagen, før jeg satt meg på toget tilbake igjen på ettermiddagen.

Det var veldig hyggelig å møte Delia igjen, hun er virkelig en fantastisk dame med så mye talent! Vi fikk brukt dagen veldig godt, jeg ble stående mye på hælene for å sy og tilpasse kjolen til mine mål og høyde! Vi fikk også planlagt mye for tiden fremover, og vi fikk kanskje også sett litt på cocktailkjolen hehe! ♥ 

Hvordan kjolen blir forblir hemmelig frem til finaledagen, og jeg gleder meg kjempemye til dere skal få se den! Selv om kjolen ikke er helt ferdig enda, så følte jeg meg så fin i den, og jeg er så takknemlig for teamet jeg har rundt meg, og at jeg får være med på denne prosessen! 

Bildet er fra tidligere i prosessen, og viser ikke noe av min kjole 

Du kan lese mer om Delia og vårt samarbeid her - Finalekjole av Delia Iorga

Jeg gleder meg masse til prosessen videre, og til neste tur til Trondheim! Tusen takk for at du følger med på min reise i Miss Norway!

♥ Oda

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

App for rydde aksjoner!
Jeg organiserte nabolags bruktmarked!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på