fbpx

Å jobbe med barn

Å jobbe med barn

Min hverdag det siste året har vært sterkt preget av barn. Jeg jobber på SFO og på kveldstid trener jeg barn og unge i friidrett. Begge jobbene er utrolig givende, og ikke minst lærerike. 

Hver eneste dag blir jeg møtt av smilende barn og gode klemmer. Uansett hvor dritt dagen min er, er det umulig å ikke la barnas glede smitte over på en selv. De kommer alltid med oppmuntrende kommentarer og de er alltid ærlige. Har man på seg en genser de kanskje ikke synes er så fin får man altså høre det, men man kan ikke gjøre annet enn å le. Dagene mine er også veldig varierende, noe som gjør at dagen går kjempe fort. Ergo: Aldri en kjedelig dag på jobb! På SFO kan jeg være meg selv 100% og jeg kan til og med perle å tegne uten at jeg får dårlig samvittighet for at jeg gjør barnslige ting på jobb. I tillegg til dette har jeg alltid armene fulle av tegninger, steiner, perler og heklede sjerf som barna har lagd eller funnet. Dette er gaver som kommer rett fra hjertet og som jeg blir utrolig glad for å få.

På kveldstid lærer jeg barn og unge bort mine friidrettskunnskaper. Det å oppfordre dem til å holde på med en idrett og se at de mestrer det, er kjempe gøy for meg som trener. De er alltid like sprudlende og klare for å trene å gi en innsats. Det er deilig å se barn i aktivitet og ikke bare at de sitter forran en pc-skjerm og blir sløve.

Det siste jeg har "på hjertet" er et lite tips. Har du planer om å ta et friår etter videregående? Da vil jeg anbefale å søke jobb på enten barnehage eller barneskole. Der får du erfaring du vil ta med deg resten av livet og du har aldri en kjedelig dag på jobb! 

Triste nyheter
Let's get this sun started

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på