fbpx

Beauty Camp 2024!

IMG_6116

Foto av Knut Yrvin

Hei fine dere! ♥

På lørdag var det endelig tid for årets Beauty Camp! Det ble en tidlig morgen for mange av oss, flere av jentene fløy til og med inn til Oslo på morgenen for å stille opp i finalelokalet våres klokken 09! 
Denne helgen var det første gang skulle vi få øve på å gå på finalescenen slik den faktisk skal bygges, noe jeg hadde gledet meg mye til! Vår fantastiske catwalk coach Klara, som forøvrig har ledet Miss Norway jentene i over 10 år nå, er ansvarlig for å lede, og sette sammen årets finaleshow. Lørdagen ble derfor i stor grad brukt på hælene, for å øve på koreografien til finalen. Det var veldig gøy å være tilbake igjen i hælene på scenen!

Foto Knut Yrvin

I tillegg til alle finaleforberedelsene, fikk vi også besøk av noen av de tidligere missene våre! Blant annet var Julie Tollefsen - Miss Norway 2023 med oss hele dagen for å bistå med hjelp under treningen, og ikke minst - for å gi oss våre nye sasher! 

Foto Knut Yrvin

Vi var også så heldige at vi fikk besøk av Miss Norway dommer - tidligere Miss Universe Norway, Kaja Kojan, og årets konferansier - tidligere Miss World Norway Celine Herregården. De kom nemlig for å intervjue alle finalistene! Finalistene blir som regel hvert år intervjuet på Beauty Camp, slik at alle dommerene kan få et dypere innblikk i hver enkelt før finalen. Det var veldig hyggelig å møte Kaja og Celine igjen, og ikke minst veldig spennende med årets dommerintervju!

Knut Yrvin var også med for å ta bilder igjennom hele dagen, og slutten av dagen var satt av for photoshoot! Og nå har vi fått tilsendt alle de flotte bildene fra dagen! ♥

Foto Knut Yrvin

Det var så hyggelig å møte alle jentene igjen, og jeg gleder meg allerede til å møte hele gjengen igjen på finalen. For nå er det nemlig akkurat 2 måneder til finalekvelden! Tenk det!
Det føles virkelig utrolig at vi allerede er i juni, jeg prøver derfor å nyte all tiden som er igjen av Miss Norway 2024 sesongen. ♥ 

Jeg håper dere har hatt en veldig fin helg, og ønsker dere en fin uke! Jeg skal tilbake til eksamenslesningen, med min siste eksamen for semesteret på fredag! 

♥ Oda


Tusen takk for at du følger med på min Miss Norway reise!

Dersom du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty Camp 2024!
Kakesalg for vanskeligstilte i Moldova

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på