Beauty Camp

IMG_7655

Hei alle kjente og ukjente!

Som sikkert noen av dere som følger med meg på sosiale medier kanskje har fått med dere, ble lørdag 17. juni tilbragt med alle de andre finalistene på årets beauty camp. 

Dagen startet med missefrokost på Grand Café i Oslo, hvor vi var så heldige å få ha hele vinkjelleren for oss selv. Her møtte vi også fotografen for dagen César Arturo, som er den offisielle fotografen for Miss Mexico Organization, samt Jesse Ambrosio fra Missosology som begge deltok under hele campen.
Det var en kjempe fin start på dagen i flotte lokaler som vartet oss opp med masse god mat! Etter endt frokost ble vi hentet av selskapet Private Driver som også stod for transport hele dagen, og fraktet oss til Åpen Scene. Her gikk det noen timer til både catwalk trening, og hår og sminke. 
Her var det catwalk coach Klara Szalai som igjen hadde ansvaret og den vanskelige oppgaven å lære oss finalister hvordan vi skal gå pent før den kommende finalen. Tiden var knapp, så her gjaldt det å holde hodet kaldt og skjerpet for å kunne ta i mot beskjeder og instrukser. Lettere sagt enn gjort, da disse timene også ledet opp mot paraden i Karl Johan og utdeling av våre etterlengtede sash!


Foto: Knut Yrvin

Som nevnt hadde vi også en misseparade! Dette foregikk i den travleste gata i Oslo, Karl Johan. Dette gikk over all forventning, jeg hadde virkelig ikke sett for meg at det skulle være så stor oppslutning blant alle tilskuererne som knipset bilder fra alle kanter. Her hadde vi også god sikkerhet fra Public Security som passet på alle oss misser. 

 Foto: Knut Yrvin

Foto: Knut Yrvin

Da paraden var over dro vi videre til Wallmans Salonger for fotoshoot, hvor temaet var ''Missene på broen''.  Der hadde vi på oss det flotte treningstøyet fra Gofit og tok gruppebilder på broen. Tiden ble derimot knapp, og vi måtte raskt bytte tilbake til kveldens kjoler for flere bilder og gjøre oss klare til middag med show på Wallmans.

 Alt i alt, var dette en utrolig flott og lærerik dag! Var muligens ikke før campen jeg virkelig kjente på alvoret i konkurransen og at finalen nærmer seg med stormskritt!

Samtidig håper jeg du vil stemme på meg! Det kan du gjøre ved å sende MISS U 13 til 1963 (10,- per SMS)

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:
Snapchat: nicolestia
Instagram: nicolestia
Facebook: https://www.facebook.com/nicolemissnorway/?fref=ts

 

Torget Frisør Beauty Salong på laget!
Frivillig Arbeid
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på