Beautycamp i Oslo

111222

Foto: Aksel Jahre Mustapart

//Omtale av sponsorer

På lørdag var det endelig klart for beautycamp i Oslo, sammen med de andre finalistene, tidligere vinnere, managementet, og noen av sponsorene til Miss Norway. Dagen startet klokken 08 på grilleriet med utrolig god frokost.

Etter frokosten dro vi til Åpen scene hvor vi skulle øve på catwalk, gå gjennom litt forskjellige teknikker, og øve på koreografi til finalen som er den 28. juli. Det trengs trening for å bli god i å gå på høye hæler, og Klara som er vår coach har stålkontroll, og gir veldig gode tilbakemeldinger. Samtidig som vi øvde ble vi også tatt ut en og en til å bli sminket og stylet av Studio S Style. Dette fordi vi skulle ta en del bilder senere, gå misseparade, og spise middag på grand cafe. Jentenet som stylet og sminket oss var utrolig dyktige og lette å samarbeide med. Jeg personlig ble veldig fornøyd med mitt resultat.

Foto: Nisse Norberg

Foto: Aksel Jahre Mustapart

Her er vi sammen med vår dyktige catwalk coach, Klara Szalai.

Foto: Knut Yrvin

Denne dagen fikk vi også sponset treningstøy fra Go Fit, som vi skal bruke i finalen. Vi ble også sponset med produkter fra Linn Nguyen PMU, produkt fra ASEA Europe, Renu 28 og en higligher til bryn fra Fred Hamelten. 

Misseparaden var mye morsommere enn jeg hadde sett for meg. Folk stoppet å lurte på hva det var for noe, og mange ville ta bilder. Kjempestas! Vi gikk gjennom Karl Johan og opp til grand cafe, hvor middagen skulle være. Vi stoppet utenfor Grand Cafe for å ta bilder.

Foto: Knut Yrvin

Foto: Knut Yrvin

Her er vi sammen med Miss world Norway 2017, Celine Herregården.

Foto: Knut Yrvin

Hele beautycampen ble også filmet av Ole Jørgen Troøyen, og jeg gleder meg til å vise filmen når den er ferdig klippet. Etter middagen ble også en og en intervjuet og filmet av Miss Norway 2017 Kaja, og Ole Jørgen. Dette fordi vi som skjønnhetsutøvere skal kunne svare godt for oss, så dette var en fin øvelse.

Dette var en fantastisk dag, med så mange nye inntrykk, og hvor jeg lærte så utrolig mye. Jeg er super takknemlig ovenfor organisasjonen som har ordnet alt dette, coachene våre, og selvfølgelig Kaja, Vilde og Celine som er fjorårets vinnere. De kommer med mange gode tips, og er utrolig dyktige. Kjempeflotte rollemodeller. En stor takk til public security også, som sørget for sikkerheten vår under misseparaden. 

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg, helt frem til finalen den 28. juli. Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 3" til 1963. Utrolig takknemlig for hver eneste stemme!

Vil du samarbeide med meg? Jeg leter etter samarbeidspartnere, så ta gjerne kontakt for å høre hva jeg har å tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Gi stjerner til dette innlegget:
Lærerikt bedriftbesøk og lunsj hos Bolt Communicat...
BEAUTY CAMP 2018
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på