fbpx

Bilder med finalekjole!

kjoleshoot

Hei dere fine!

For en ukes tid siden var jeg på Mølen å tok noen bilder med en fotograf som heter Mona Therese Iversen. Hun er kjempeflink og veldig hyggelig. Ble veldig fornøyd med resultatet! Solfrid Pedersen som nå har designet ferdig kjolen til finalen var også med. Hun hjalp til med lys ect. De nydelige hvite kjolene dere ser har hun laget.Den med lilla perler er finalekjolen!

Det er jo også utrolig vakker natur på Mølen i Nevlunghavn. Det anbefales absolutt å besøke dette stedet om du har mulighet eller bor i Vestfold. 

 

 

 

 

 

 

 Foto: Mona Therese Iversen

 

 Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

 

First year as a master student
Jeg gikk 40k skritt for MS!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på