fbpx

Den siste tiden


(Foto: Stian Møller)

Tenk at det nå har gått 5 uker siden Miss Norway 2023! Tiden har virkelig flydd av gårde, og vi er nå i full gang med alt av forberedelser til Miss Universe 2023 som holdes den 18 november i selveste El Salvador!

Det er mange skjemaer, bilder og videoer som skal sendes inn. Samt kjoler, og annen prepp som skal ordnes. Den siste tiden har også vært preget av mye jobb med reising til både Tyrkia og London, så det er viktig å holde en tett plan for fremdrift!

Vi er i full gang med planlegging og de siste formalitetene rundt nasjonal-kostyme, og jeg kan også nå meddele at jeg er i full gang med å lage min egen aftenkjole! Det er spennende tider med mye som skjer, og jeg er heldig som har et såpass godt team rundt meg. 

Nå er det ca 7 uker til avreise, og for noen virker det kanskje som god tid, men jeg skal love deg at før vi vet ord av det sitter jeg på flyet ned til mellom-amerika! 

Den knappe tiden før avreise blir også brukt til catwalk og øving av koreografi med hjelp av selveste Kaja Kojan som vant Miss Universe Norway 2017. Kaja er normalt også en del av juryen under Miss Norway.

Nå skal jeg strakt delta på et intervju med Larisa Gabu som er host på "Larisa Gabu Show" Larisa intervjuet årets Miss Norway finalister i forkant av finalen, så det blir veldig hyggelig å ha en chat med henne igjen.

Dere kan de mitt tidlige intervju her:

Gleder meg til å dele resten av reisen med dere, og ikke minst se semifinalistene for Miss Norway 2024 om ikke så alt for lenge her inne på bloggen! 

Smil, Julie

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Video fra Miss Norway-finalen 2023
Vinnere Miss Norway 2023
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på