Derfor jeg er min, og din egen markedsfører

25.02.19

-markedsføring-

Hei alle fine mennesker! Jeg tenkte å skrive litt om hvordan jeg er min egen markedsfører. Jeg har ubevist alltid vært interessert i markedsføring. Jeg er født en kreativ sjel, slik jeg liker å se det, og jeg besitter egenskaper som helt klart sømmer seg innen markedsføring.

Jeg fant tidlig ut at jeg var en prosjektperson som liker å jobbe målbevisst til jeg når målet, og deretter setter meg nye mål. Det siste store målet jeg hadde, var å fullføre gymnasium og russetid. Når dette målet var nødd, var det på tide og tenkte fremtid. Halvåret etter VGs, har jeg brukt på å ta VGs fag som blant annet pyskologi, samfunns-rettete fag, og markedsføring. Der jeg fikk karater 6 i alle og en hver. Det å ha tatt markedsføring som fag og oppnådd topp karater er en ting, nå gjelder det å anvende jeg har lært til min fordel. Noe jeg mener jeg har fått til.

Jeg så tidlig et prosjekt med instagram, og rett og slett det” bygge min vei”. Fra å starte på 800 følgere, til å bygge med til nærmere 4000 følgere, med samme tall med besøkende hver uke. Det første året var det nytt og vanskelig å forstå hvordan jeg skulle bygge med oppover. Samkjørt med markedsførings faget utviklet jeg 10 punkters listen til instagram ( linke av innlegget). Noe som helt klart gjorde en stor forskjell. Jeg har nå mitt eget enkeltmannsforetak for min kommende business. Drømmen er å bli en selvstendig, oppegående, frontkjemper av en tøff dame. Noe jeg mener MissNorway kan bidra med.

-Foto: Erik Lund  Johannesen- 

Når det gjelder å markedsføre seg selv, handler dette om en god kombinasjon, av å være frempå, stå for ditt, være kreativ og gjennomføre jobben som skal gjøres. Stikkordet her er å jobbe foretaksomt. Slik jeg/vi gjorde med russebuss-prosjektet, og slik jeg har gjort på min instagram, som jeg vil fortsette med. Markedsføring handler nemlig ikke bare om å ha kunnskapen, men du må anvende den. Hent inspirasjon rundt deg, og gjør en kreativ vri ut av det!  Dersom du vil være den som lykkes, må du være den som gjøre det lille ekstra. Alle vil jobbe for sin sak, kanskje også innen samme sak som deg. Alle vil jobbe hard, da må du jobbe hardest.

Markedsføring handler også i stor grad om å skape behov, kanskje et behov man ikke trodde man hadde. Vekke interesse og trekke til seg oppmerksomhet. Så lenge du holder den innen visse normer og skikker, har jeg alltid sagt; all pr, er bra pr, så lenge du kan vise til noe positivt ved det.

Vi her i MissNorway søker sponsor/samarbeid med så å si alle typer bedrifter, men hvorfor velge meg? La meg gi deg et eksempel. En kjole, et produkt, en jobb eller et eple. Så lenge jeg kan skape følelsen av et behov, uavhengig om jeg segmenterer markedet, uavhengig av om jeg relaterer til logos, patos eller etos. Har jeg(vi) allerede der gjort noe riktig. Jeg(vi) har skapt et behov for noen, til og med selv om de kanskje ikke hadde det behovet 2 minutter før de så det.  

Jeg henvender meg til (vi), fordi jeg snakker om meg og deg, som min fremtidige sponsor. Kanskje er det deg?

-Foto: ukjent-

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

Nikita - Hvor finner du meg?
Hudpleie og vitaminmangel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på