fbpx

Det å være spontan har hjulpet meg ut av komfortsonen min!

IMG_20210113_200812

Hei alle dere fine.

Jeg ville bare skrive litt om det å gå ut av komfortsonen, som jeg absolutt gjorde når jeg meldte meg på Miss Norway! Dersom du spør vennene mine om å beskrive meg med et ord, er det stor sannsynlighet for at ordet "spontan" kommer til å dukke opp. Å melde meg på Miss Norway var et ganske spontant valg det også! Jeg sitter nå og tenker på hvilken person jeg var for bare noen år siden i forhold til hvem jeg er nå. 

Hva er det som gjør at jeg mener det å være spontan er den beste løsningen for meg?

Gjennom oppveksten var jeg en person som har vært veldig beskjeden og måtte tenkt nøye gjennom ting før jeg handlet. Dette har kanskje ført til at jeg ble mer stille og forsiktig da jeg var yngre, og derfor har jeg jobbet mye med å presse meg selv til å bli mer utadvendt. Jeg har flere ganger måtte velge mellom å stå igjen og se på alle andre, eller bare hoppe i det. Jeg har definitivt lært at det å bare slå av alle tanker og hoppe har vært den aller gøyeste løsningen. Jeg har rett og slett ikke gitt meg selv tid til å tenke på hva som kan bli vanskelig, skummelt og og grunner til å ikke gjennomføre, og jeg har heller ikke angret på noe jeg har gjort. Når jeg snakker om å være spontan kan det være for eksempel da jeg dro til Voss og overnattet i bilen for å stå på ski dagen etter, noe som tok oss under en time fra forslaget kom opp til vi var på veien. Eller som da jeg bestilte tre kyllinger uten å si det til noen. Vi har nå tre nydelige dverg høner som gir oss ferske egg hver dag. Jeg har også klippet min egen pannelugg med omtrent tre minutters planlegging. 

Poenget mitt er at jeg ikke hadde sittet her i dag hvis ikke det hadde vært for at jeg fant min egen måte å pushe grensene mine på. Jeg sitter med så utrolig mange kjekke opplevelser, og jeg kjenner smilet komme bare ved tanken på alt jeg har gjort. Men det aller største valget jeg har tatt må ha vært å melde meg på denne konkurransen, MISS NORWAY 2021 FOLKENS!!!! Jeg kan virkelig ikke tro det og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen!! Grip dagen og grip livet, uten å gruble for mye på det!

Håper dere har en fin dag og følg meg gjerne på mine sosiale medier! 

Instagram her 

Facebook her 

Fretex-modell og Second Hand
Litt om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på