fbpx

Dette er meg, presentasjonsblogg

Heihei, alle fine! 

 

Håper dere har det fint å nyter fin været. 

 

I dette innlegget skal jeg skrive kort oppsummert om meg og min deltakelse så langt i konkurransen. 

 

Mitt navn er Natalie Yri og jeg kommer fra nydelige Askøy som er rett utenfor Bergen. Jeg jobber som danseinstruktør i Bergen, og på et nydelig bakeri her på Askøy. Jeg er også med i et modellbyrå i Bergen, det er utrolig kjekt! Jeg liker veldig godt å jobbe å ha en travel og givende hverdag. Mine hverdager går ut på blant annet skole, jobb, familie å venner. Jeg er en hardt arbeidene jente som er avgangselev sommeren 2020.

Jeg valgte å melde meg på Miss Norway 2020 for å vise frem de gode verdiene akkurat jeg står for, og inspirere andre mennesker til å nå hva man hvil. Jeg selv står for blant annet at uansett hva man drømmer om, så lenge man setter seg mål og er motivert kan man nå langt. Ordtaket "aldri gi opp" er virkelig noe jeg står for, ingenting er umulig. Jeg vil stå frem som et godt forbilde til alle de unge å fortelle dem å ha troen på seg selv. 

 

 (Foto:privat)

Så langt i konkurransen har jeg skaffet sponsor, presseoppslag og veldedighets arbeid. Når jeg ser tilbake på starten av denne konkurransen blir jeg glad for å se alt jeg har klart å oppnå, jeg er stolt over min egen innsats så langt, og jeg gleder meg til å fortsette. Jeg har tidligere vært frivillig i Røde Kors i to år, men dette året har jeg fokusert på Maisha Mema. Dette er noe jeg virkelig brenner for, at barn i Kenya skal få det så fint som mulig. (tidligere blogginnlegg om Maisha Mema: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/13-november-en-viktig-dag.html)

 

Presseoppslag: 

 

https://www.av-avis.no/kultur/i/LAGQE9/natalie-18-kjemper-om-finaleplass-i-miss-norway

 

https://www.lmfnorge.no/undersider/nyhetsartikkel/crohnssyke-natalie-i-semifinalen-til-miss-norway-2020?Action=1&PID=19

 

 

(Foto:privat) 

For meg er det viktig å være den beste versjonen av seg selv, derfor liker jeg å utfordre meg selv, oppleve nye ting og gå utenfor komfortsonen min. Slik vokser jeg som person og får ny kunnskap som jeg tar med meg videre i livet. Jeg er en selvstendig kvinne og jeg er stolt over meg selv. Jeg mener ingen kan si det for ofte til seg selv, når man er lykkelig og føler seg bra får man er spesiell glød, denne gløden vil jeg gi videre til andre mennesker. 

 

(bilde i svart/hvitt tatt av Rayofnorway) bilde nr 2 «privat)

 

 

Klem

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg hadde jeg satt stor pris på det!

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri

 

 

 

 

 

Finalist!
Hvem er jeg? Min presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på