Din sunneste hud.

-Råh As//sponset innlegg-

 

Hei alle fantastiske lesere, og en riktig god torsag! Om noen små dager kommer jeg i samarbeid med Råh as ut med en super spennende konkurranse, med en flott premie!  Dette vil jeg komme tilbake til, men det er bare å begynne å glede seg! Jeg vil også minne dere på at, hos Råh har de forskjellige hud behandlinger for å sikre å ha den som passer deg og din hud best. Book online https://www.raah.no/ ,for å oppnå ditt sunneste hud potensiale! 

 

-Fotograf: Eivind Nilsen-

 

Jeg får god hjelp av Råh, og hudterapeut Ida-Marie når det kommer til velvære og beauty. Når jeg først kom til klinikken var huden min sliten, uren, grå og tørr. Etter god ekspertise fra Ida-Marie er huden min nå mye sunnere og den gløder! Her kan du se mitt tidligere innlegg https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/kvise-mirakel.html hvor du kan lese mer detaljert om hvor stor effekt hjelp av Ida- Marie faktisk har hatt på meg! Hud er viktig og derfor er vi heldige som har en slik ekspertise i vårt nærmiljø! Sjekk det ut! Kontakt info finner du under bildet. 

-Foto: Privat-

 

Kontakt info til Råh: https://www.raah.no/

Tlf: 22020100

MAJORSTUA
Industrigata 42
0357 Oslo

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ha en strålende dag!! xxx Lea Stefine

" Jeg er litt spesiell, og litt rar, og det synes ...
MEG SOM ORGANDONOR
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på