fbpx

Eians Trafikkskole

Einass-s-

 Foto: Roger Myrland 

 

//Sponset innlegg//

 

Hei! 

Som nevnt tidligere er jeg så heldig å få samarbeide med Eians Trafikkskole. Jeg har nå startet der og tatt noen kjøretimer der.

Så langt er jeg utrolig fornøyd med opplæringen og kjørelæren min Thomas. Har fått veldig bra veiledning så langt, og føler meg veldig trygg ved å kjøre med han. Har også god kontakt med trafikkskolen og de er lett tilgjengelige. Så om jeg har spørsmål får jeg fort gode svar. 

Jeg skal starte å kjøre i byen snart og gleder meg veldig. Jeg ser frem til å fortsette med samarbeidet og billappen.

De selger også andre ting på trafikkskolen. De selger mopeder, alt fra kjempesøte til tøffe mopeder. De har også alt av tilbehør som på Eians motorshop. Der selger de deler, MC utsyr, bekledning og hjelmer. Dere kan enten sjekke ut nettsiden som er linket under, eller dra opp personlig på trafikkskolen hvor de har mye MC utstyr.

https://www.eiansmotorshop.no

 

Foto: Roger Myrland 

________________________________________________________________________________

Stemmingen er også fortsatt i gang! Så om du ønsker, kan du fortsatt stemme. Ved å sende MISSU 10 til 1963. Det koster 20kr pr stemme. Setter utrolig stor pris på alle stemmene jeg har fått til nå <3

 

 

om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️
Vakker natur
Bli med meg til frisøren! (Video)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på