fbpx

Eksamenstid og sommerplaner

IMG_5937

 


Eksamenstid og sommerplaner


Hei fine dere!♥

Tenk at det allerede er juni! Nå har vi vært veldig heldige med været i mai i år, så det føles litt ut som vi har hatt sommer en god stund allerede, men jeg synes likevel det er noe spesielt fint med å komme inn i juni!
Jeg håper dere har en veldig fin juni så langt, jeg er nå dypt inne i eksamensbobla hehe. Jeg skal levere eksamen både denne uken og neste uke, så mye av tiden min går med til det. Men det er jo en liten sjarm med eksamensperioden også, jeg koser meg faktisk litt med det.  

Når jeg er ferdig med eksamen, skal jeg ha en liten sommerferie, så det blir veldig fint! Jeg har jo også nylig hatt en liten tur til Trondheim for å jobbe med Delia Iorga og finalekjolen min, og det blir snart en tur tilbake igjen dit! Jeg tenker også at jeg skal ta en tur hjem til familien på Vestlandet, og på slutten av sommeren skal hele familien dra på vår årlige hyttetur sammen, så det gleder jeg meg veldig til!
Resten av sommeren skal jeg for det meste tilbringe på jobb, og selvfølgelig med å forberede meg til Miss Norway finalen som begynner å nærme seg! Jeg jobber i eldreomsorgen, i mindre grupper med demens, og jeg blir så glad i de jeg jobber med. ♥ Jeg føler meg veldig heldig i å ha en jobb som jeg er veldig glad i, så da blir det egentlig veldig koselig å tilbringe sommeren der.

Så er jeg selvfølgelig veldig spent på helgen, for på lørdag skal alle oss Miss Norway jentene møtes igjen på BeautyCamp! Her skal vi jobbe med koreografien og opplegget til finalen, og ikke minst skal vi ta bilder og få finalist sashene våres! Jeg gleder meg masse til å se de andre jentene igjen, og til å jobbe mer med vår flotte catwalkcoach Klara! ♥ 

Jeg ønsker dere en veldig fin uke videre!

♥ Oda


Tusen takk for at du følger med på min reise i Miss Norway 2024!

Dersom du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du gjerne ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg eier en delav Britisk maritim historie!
Hvorfor feirer vi Pride?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på