fbpx

En introduksjon av meg

Hei! Jeg ønsker å starte mitt første innlegg med en liten introduksjon om meg, og litt om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2022♥

Mitt navn er Melinda Bokeli, jeg er 20 år, og kommer fra flotte Tønsberg. Nå tar jeg et friår hvor jeg har rukket å bo 3 måneder i California allerede, og ser frem til mange nye eventyr. Dette året kommer til å bli utrolig spennende med Miss Norway, fremtidige studier, jobb, og alt som følger med det. Til neste år tenker jeg å begynne med studier innenfor teknologi, ettersom dette er noe som interesserer meg, og vi trenger flere kvinner i STEM (Science, technology, engineering, mathematics)! Det er mange linjer å velge mellom, og mye som høres fristende ut. Derfor blir det spennende å se hva jeg ender opp meg å velge:)

Jeg tenker også å si litt om mine interesser, slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg:)

Min mor og jeg har nylig flyttet, og bor nå veldig nærme 3 strender her i Tønsberg. Det er derfor veldig deilig å ta en gåtur langs kystlinjen her, noen ganger i uka. Etter jeg kom hjem fra USA, har jeg begynt å sette stor pris på den fine og rene naturen vi har i landet vårt. Dette er ingen selvfølge hverken i USA eller mange andre steder i verden. Derfor er jeg er svært takknemlig for å bo i Norge, og vi må være veldig nøye med å passe på naturen vår.

Ellers i min hverdag liker jeg å være med venner, kjæreste og familie. Jeg elsker å reise, og dette er noe jeg og familien min gjør mye sammen. Og jeg setter pris på de dagene hvor man kan sitte hjemme i stua å se en film eller spille noe spill.

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway? Jeg meldte meg på Miss Norway, fordi det virker som at mange vokser og lærer mye under deltakelsen deres på Miss Norway. Man skal være en rollemodell og fremme viktige saker. Man møter venner for livet, og det blir en opplevelse man vil huske uansett. Livet handler jo om å skape minner♥

Tusen takk til dere som leser og støtter meg♥

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier;

Instagram

Facebook

Julestemning i november med Chris Medina, Pernille...
Det er vakkert å ta vare på seg selv: presseoppsla...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Rebecca Yuchen Hua på tirsdag 16. november 2021 17:11

Så vakker du er! Gleder meg til å høre mer fra deg ❤️?

1
Så vakker du er! Gleder meg til å høre mer fra deg ❤️?
Melinda Bokeli på tirsdag 16. november 2021 19:21

Ååå Rebecca!❤️ Du også! Gleder meg til å se flere av dine fremtidige innlegg også.

0
Ååå Rebecca!❤️ Du også! Gleder meg til å se flere av dine fremtidige innlegg også.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på