fbpx

Er veldig overrasket! - deltager i Miss Norway 2022

 

Hei fininger♥

Jeg fikk en mail på tirsdag om at jeg hadde blitt tatt ut som deltager i Miss Norway 2022, jeg ble så utrolig glad og overrasket, rett og slett satt ut. Selv om dette er noe jeg har drømt om siden jeg var ung, har jeg siden da tenkt dette er prefekt for meg og noe jeg har lyst til å oppleve. Da jeg så påmeldingskjema tekte jeg "nå er det på tide jeg griper sjansen min", så jeg søkte. Hele kroppen min var i full spenning da jeg trykka på LEVER. 

Så ble det veldig ekte, jeg ble valgt ut som deltager. Det er både spennende og gøy, utrolig nærvepirrende, men er vel det som beviser at det her er noe som betyr noe for meg og jeg har lyst til å jobbe hardt for å nå målet.

 

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv først, jeg heter Amanda og er oppvokst i Drøbak, nylig flyttet til Lørenskog som ligger litt utenfor Oslo. Jeg er 19 år gammel og er en ambisiøs og possetiv jente som ikke gir seg når jeg har satte mål jeg vil oppnå og få til. På fritiden min liker jeg å være aktiv, dra på spontane eventyr, være med familen min som betyr mest av alt for meg, liker også trening i forskjellige type former. Ellers er jeg veldig opptatt av mote og sminke. På siden holder jeg på med planlegging av eget klesmerke jeg har jobbet hardt med for er noe jeg virkelig vil oppfylle, har alltid vært så opptatt av mote og dette har vært min største drøm siden jeg var liten. Jeg liker også veldig godt å reise, lære mer om andre kulturer og nye språk.

 

Hvorfor jeg har meldt meg på Miss Norway kommer jeg til å komme tilbake til i senere blogginnlegg. Men jeg har alltid vært glad i å hjelpe andre mennesker og kjenne at jeg kan være til nytte å gjøre en forskjell for mennekser som behøver det, i tillegg til det vil jeg gjerne utvikle meg selv og gå utenfor komfortsonen, noe jeg får gjort i denne kunkurransen.

                                        

 

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å kontakte meg eller inngå et samarbeid med meg, ta gjerne kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tusen takk til alle som vil følge med på denne reisen sammen med meg og leser innleggene mine, dere er verdsatt♥

 

Instagram: https://www.instagram.com/amandaaruu/            

5 tips til deg som ikke vet hva du skal studere!
Hva gjør jeg for å finne mer glede i hverdagen?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på