fbpx

Et lite pust i bakken!Den siste uken har jeg vært hjemme i Tønsberg og ladet opp til siste innspurt før finalen den 29. juli. Det er viktig å lytte til kroppen når «varselflaggene» begynner å blinke rødt og ta de på alvor. Så derfor har jeg brukt denne uken godt ved å lade batteriene sammen med familie og gode venner rundt meg.

Det å få nye impulser inn i hverdagen gir enormt mye energi, og det må man ha for å prestere og yte max i denne tøffe konkurransen.

Når jeg er hjemme kan jeg tillate meg å slappe av litt og bare være «Vilde» - og jeg må jo innrømme at det er ekstra stas å bli vartet opp av mamma som alltid er der for meg og gjør dagen min fantastisk!Slottsfjell 2017
Jeg er jo Tønsberg-jente og en av de store begivenhetene her er slottsfjellfestivalen som går av stabelen i juli måned hvert år. 

Festivalen gikk over fire dager, men jeg valgte å kun være der på torsdagen, og fikk oppleve konsertene med mye mennesker og utrolig god stemning.

Etter noen fantastiske dager i denne deilige hjembyen min er jeg nå klar for å sette opp det ekstra giret og gi full gass inn mot den store finaledagen på Wallmans den 29. juli.

Jeg har mange oppgaver på agendaen den kommende uken, så det er bare å følge med. :-)

Ha en super søndag alle sammen!

Sommerklemmer fra Vilde
PS; Ikke glem å stemme på meg, MISSU 15 til 1963!

Presseoppslag & Radioinnslag
Ny sponsor - Diamant klinikk
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på