Fantastisk dag hos Paulus kirke!

 -Frivillig arbeid- 

Hei alle sammen! I går var det en aktiv dag. Jeg fikk både hatt møte med to mulige spons, jobbet frivillig og vært med på podcast!  Jeg ser på meg selv som meget heldig, som får mulighet til å utvikle meg selv med så mange mennesker! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og ikke minst en videre utdanning for unge jenter, som ønsker å ta livet på alvor! Husk at det er mulig å melde seg på til neste år!!

 

-Foto: privat-

Min dag hos Paulus kirken var utrolig hyggelig, jeg var frivillig kirkevert, og fikk derfor mulighet til å snakke med utrolig mange forskjellige type mennesker. Dette var noe av det som fasinerte meg nest! Jeg synes det er utrolig kult at en kirke er såpass liberale i tankegangen sin, her står man med åpne armener uavhengig av religion, etnisitet eller legning. Her er man alltid velkommen, uansett hva. Her er link til nettsiden deres, de har mange spennende og inkluderende arrangementer og det er virkelig verdt å følge med på dem! https://kirken.no/ps

 

-foto:privat-

Det er viktig å nevne at Paulus kirken ikke stiller krav til din tro, og om du er troende eller ikke, her handler det om å være seg selv, og bli respektert for det. Under min dag som kirkevert, fikk jeg lov til å snakke masse med de som kom på åpen dag. Åpen dag vil si at kirken står åpen for de som måtte ønske å komme innom.

-Foto: lånt fra Paulus kirke sin instagram- 

Det kan være på man vil ha en stille stund, snakke med noen, være sammen med noen, tenne lys eller rett og slett bare se på kirken og få en kopp med kaffe, og kjeks. Jeg setter veldig pris på at kirken stod åpen for meg, og at jeg fikk jobbe en dag hos dere, jeg kommer gjerne tilbake!! Dette var hyggelig, og jeg overraskes igjen og igjen, over gleden jeg føler på av å jobbe frivillig, det å gi et andre et smil på munnen betyr faktisk så utrolig mye, og ikke minst gir det meg så mye glede tilbake. Tusen takk for meg!

 

-Foto: privat-

Jeg vil minne alle myndige på at det er kirkevalg nå, det er viktig å bruke stemmen sin, for store endringer kan skje dersom man ikke gjør det. Kanskje noe man ikke ønsker, da er det spesielt godt å vite at du et delaktig i samfunnet vårt, og gir dine meninger.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lots of love- Lea Stefine

Finaleforberedelser
Mine tilbakeblikk Miss Norway 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på