fbpx

Husk å bruke stemmen din!

-Finale finalister-

Hei alle sammen! Ført og fremst vil jeg til gratulerer til alle finale finalister, hele gjengen har gjort en super jobb, og jeg er stolt av å være en del av Miss Norway 2019 gjengen. I den anledning er det mulig å stemme frem sin favoritt blant deltakerne, så dere må huske å gi en stemme til din favoritt! Dersom din favoritt er meg, kan du stemme ved å sende MISSU 6 til 1963. Jeg setter utrolig stor pirs på en stemme, og håper på at du uansett favoritt bruker din stemme, for nå har du mulighet til å påvirke valget! Man kan stemme en eller flere ganger, og det koster 20kr per stemme, jeg vet at alle stemmene vil sette utrolig stor pris på av alle jentene. Stooor klem fra meg <3

https://www.missnorway.org/konkurranse/finalister/finalister-2019.html

Tusen takk for støtten <3 <3 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kvise mirakel
Jeg er finalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på