fbpx

Finalen i natt

CoverfotoBlogg-95

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I går natt var den 69 Miss Univers og vinneren med Miss Mexico, Andrea Meza. For en nydelig dame, og herlig historie. Jeg så ikke på i natt, men det virket veldig gøy på de sm gjode det. Sunniva nådde ikke helt opp, men uansett er hun en inspirasjon. Hun gjode en fenomenal insats og gjode slik at det så lett ut - noe som det ikke er.

Miss Univers

Miss univers er en global skjønnhetskonkurranse som ble opprettet i 1952. Konkurransen startet egentlig som et markedsførings stønt av en klesfira i California. Det første året konkurrerte bare 30 deltagere. Å det var finske Armi Kuusela som stak av med serien det første året.

I 1990 vant Mona Grudt som første og eneste Norske kvinne Miss Univers.

Så du Miss Univers i natt?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde av Tore Engen.

Grunnlovsdagen 17. mai
Miss Universe!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på