fbpx

Flere store nyheter å fortelle!!

151649565_822357645010700_8224145838113985095_n Foto: Hans Christian Haakonsen

Hei alle sammen.

 

I dette innlegget tenker jeg å skrive litt om den siste uken, og det har jo skjedd litt av hvert.

Nå er det faktisk nesten to uker siden sist jeg har skrevet her inne på bloggen. Jeg hadde tenkt å skrive forrige helg, men så ble jeg dessverre syk. Jeg mistenker det var en matforgiftning, men jeg klarer bare ikke skjønne hvor det kommer fra. Jeg har koronatestet meg, så jeg er helt trygg på at det ikke er derfor jeg har følt meg dårlig.

 

Okei, tilbake til dagens tema. Jeg har noen store nyheter å dele.

Vet dere, jeg skal bare avsløre den største nyheten først: JEG HAR FÅTT MIN FØRSTE SPONSOR!!!!! Jeg er så gira og stolt over meg selv. Jeg skal likevel holde dere på pinebenken en liten stund før jeg avslører hvem det er, noe som sannsynligvis skjer neste uke. Men jeg lover dere, vi har planlagt flere spennende ting som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere!

 

Den andre store nyheten er at jeg fylte 20 på onsdag denne uken!! Wow! Tiden flyr. Jeg føler jeg nettopp fylte 18, og husker feiringen som den skulle vært i går. Betyr dette at jeg er voksen nå? Selv om man er myndig når man blir 18, føler jeg fremdeles man bare er en ungdom, men 20, da begynner vel voksenlivet. Det er som foreldrene mine sa til. meg; «På din neste runde dag fyller du 30». Wow, takk, nå føler jeg meg allerede gammel, men jeg er den samme hahah, er ingenting som har endret seg på et døgn.

 

I tillegg har jeg hatt to fotoshooter de to siste ukene. I dag var vi ute, og det var utrolig kaldt fordi det blåste en del. Men det var verdt det, for jeg tror resultatene ble ganske bra. Den jeg hadde forrige uke var i et fotostudio, noe som var min første fotoshoot i studio. Det var veldig kjekt og Hans Christian som er fotografen er utrolig flink. Jeg legger til en liten smakebit av bildene fra fotostudioet, men holder igjen litt så jeg kan gi dere et fullt bildedryss sammen med bildene vi tok i dag.

 

Enjoy <3

Fotograf

Navn: Hans Christian Haakonsen

Instagram: @hchaakon

 

God helg alle sammen. Husk å slappe av og gjøre noe kjekt som gir deg glede og energi til å starte neste uke!!

 

Følge meg gjerne på mine sosiale medier.

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Send meg gjerne en melding!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil: 41277621

Fotoshoot med populær Italiensk fotograf
Bildedryss fra siste Fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på