fbpx

Forby pelsimport

CoverfotoBlogg-93

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

NOHA har klart å få på plass et forbud mot pelsoppdrett i Norge. Dette vil tre i kraft i 2025, da er det helt slutt på at dyr vil oppleve og måtte leve i trange bur for for pelsdyrnæringen. Ønsker du å lese mer om forbudet mot pelsoppdrett kan du lese det  her.

Nå ønsker NOHA at Norge skal ta dette et skritt videre og sørge for at vi ikke bidrar til at dyr må oppleve dette i andre land heller. Derfor ønsker de nå at vi skal forby import av pels til Norge.

Var du klar over at mange dyr må oppleve dette i mange Europeiske land fremdeles. Coyoter fanges i feller som påfører de veldig stor smerte. De må kanskje lide i disse fellene i mange før de dør. Dette er noe av det NOHA ønsker at vi som nasjon skal si at vi ikke ønsker å bidra til.

Signer kampanjen fra denne lenken.

Vil du støtte opp under at vi får et importforbud mot pels i Norge. Kan du gjøre dette ved å signér underskriftskampanjen! Skulle du ønske å bidra mer kan du velge å bli medlem i NOAH.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

Ikke ut i kveld, jeg øver på prøvemutlig!
Smått igjen til finaleuttak

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på