fbpx

Finaledag og forsiden i Firdaposten

IMG_7443

Finaledagen og dagen før dagen!


Nå er finaledagen her! Tenk det, det har gått så utrolig fort, og det har vært en helt fantastisk reise, en opplevelse jeg er så takknemlig for. Jeg er så glad for at jeg tok steget og meldte meg på, og for at jeg nå står her i finalen!
Nå gleder vi oss alle så mye til å stå på scenen i kveld! I går på selveste dagen før dagen møttes alle på ettermiddagen for å ha finaleoppkjøring og gå igjennom hele finaleshowet. Det var veldig hyggelig å se alle jentene igjen og veldig spennende å få gå på finalescenen for første gang! Jeg har også fått besøk av hele familien, så på starten av dagen møttes vi for lunsj, resten av dagen gikk til å gjøre alle de siste forberedelsene før finalen! 


Bilde lånt av finalist Julie Tollefsen


Presseoppslag - Forsiden i Firdaposten


I går hadde jeg også en veldig hyggelig samtale med Firdaposten, min lokalavis i Florø. Jeg har gjennom deltakelsen vært så heldig å få flere presseoppslag hos de. Denne gangen ble det en utrolig fin artikkel om hele min reise og mitt arbeid i Miss Norway, hvordan Miss Noway har hjulpet meg til å vokse som menneske, hva jeg har lært av å bli pushet ut av komfortsonen, og om oppkjøring til finalen. Artikkelen ligger bak betalingsmur, jeg håper du vil lese den her - Firdaposten


 


Tusen, tusen takk


Jeg vil gjerne rette en stor takk til alle som har fulgt meg i denne utrolige reisen! Tusen takk til alle støttespillere, sponsorer, familie, venner og bekjente som har heiet på meg. Tusen takk til alle i ledelsen i Miss Norway, og catwalkcoach Klara som har hjulpet oss igjennom denne spennende og lærerike perioden. Jeg er evig takknemlig til dere alle, det er dere som har gjort denne reisen så fin, lærerik og spesiell. ♥


Jeg gleder meg til å stå på scenen i kveld sammen med alle de fantastiske jentene! 

♥ Oda

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

TUSEN TAKK!
Dagen før dagen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på