fbpx

Fotoshoot og bursdagsfeiring

20180422-182852

For noen uker siden fylte jeg endelig 19 år, og i dag feiret jeg sammen med min fine familie. Det er alltid stas å være i fokus, og så ufattelig koselig når hele familien samles. 

Vi var utrolig heldige med været i dag også, og hva passet vel ikke bedre da, enn å få tatt noen bilder? Jeg tok frem kamerat, og fikk søsteren min til å ta noen bilder av meg. Jeg syntes det ble utrolig mange flotte bilder, og håper selvfølgelig dere som leser syntes det samme. 

 

Gjerne stem på meg til å bli folkets favoritt! Det kan du gjøre ved å send "missu 3" til 1963. Det koster 20kr per stemme, og jeg er utrolig takknemlig for alle som stemmer på meg, og heier på meg!

Vil du bli min samarbeidspartner? Kontakt meg for å høre hva jeg har å tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Leve livet helt ut
Interview With Dappr - Online TV
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på