Sommer fest på St. Hanshaugen eldresenter!

-Frivillig på St. Hanshaugen eldresenter –

 

Hei alle sammen, god søndag! Håper dere alle har hatt en strålende uke, og at dere alltid prøver å gjøre deres beste i hverdagen!

Som rollemodell fremmer jeg menneskeverdet, etikk, og miljø. Jeg synes det er viktig å opprettholde fokus på alt alle mennesker har lik verdi, og like muligheter. Viktigheten i det å spre et positivet syn, og gi et smil, kan faktisk ha store endringer på verden, og hvordan vi oppfatter den. Jeg er opptatt at verden, samfunnet, og rutinene våre skal være basert på en etisk riktig oppfatting, enten om dette gelder arbeidsplassen, i vennegjengen, eller på skolen. Vår generasjon står ovenfor et miljøspørsmål, med en rask og drastisk endring, dette er noe mener vi alle burde bli mer og mer beviste på. Derfor var det ekstra hyggelig å møte på gjengen fra St. Hanshaugen, for her var de ekstra gode på nettopp dette, noe som varmer hjertet mitt, les videre for å høre om dagen min!

 

Før jeg går videre, vil jeg gi ord for at jeg har fått tillatelse til bruk av bilder, og til å få skrive om dagen. 

-foto: Privat// fra høyere ser du Jorid, som driver senteret. I midten ser du Jordis ektemann, som ofte hjelper til! Til slutt ser du meg- 

 

 

Fredag den 21 juni, var det sommer fest på St.haugen eldresenter, og dette fikk jeg lov til å delta på! Dagen startet 11.30, med å gjøre klart til sommer fest. Jeg fikk hjelpe til på kjøkken, være servitør, rydde og vaske. Men hyggeligst av alt, var å snakke med alle de nydelige menneskene rundt der. Jorid som jeg nevnte over er hun som driver det hele, hun var en varm og snill person, som bare ville alle vell. Hun hadde godt kontakt med både ansatte og gjester, og under kan du se et bilde av hun og en av gjestene.

 

-foto: Privat//Jord og en gjest-

 

Under dagen fikk jeg jobbe med en utrolig hyggelig kjøkken gjeng! De lo og smilte, og det var fylt av god stemmning bak på kjøkkenet. På menyen var det grillmat og rømmegrøt, det var super godt! Personlig så elsker jeg den tradisjonelle Norske maten, og jeg stor koste meg med litt rømmegrøt. Under kan du se bilde av to av de ansatte, som jobber på kjøkkenet.

 

 

-Foto: Privat// Fra høyere ser du meg, med den fantastiske kokken Kåre, og kjøkkensjef helt til slutt- 

 

Her kan du se et bilde fra meg på kjøkkenet.

-Foto: Privat- 

 

 

Under selve middagen var det diverse å følge meg på, alt fra sang og dans til trekkspill band og loddtrekk. Spesielt kult var det at instruktør fra ”Skal Vi Danse” var der. De eldre har nemlig hatt dansekurs med denne flinke damen, og det må man jo selvsagt vise frem.  Det var ikke bare hun som var kjendis, det var også det kuleste trekkspill bandet tilstedte.

 

-foto: privat// trekkspill band- 

 

Alt i alt var dette en dag, jeg sant kan kalle arbeid. Det var utrolig hyggelig og jeg tror jeg er den helligste som fikk være med denne gjengen.

-foto: privat- 

 

Jeg setter veldig pris på å jobbe med mennesker, dere alle er like mye verdt, og det skulle ønske jeg kunne møte dere alle, for man er alle så unike og enestående. Jorid og de andre ansatte gjorde en super jobb når det gjelder menneskeverd, og ikke minst blir jeg meget glad for jeg ser at bedrifter slik denne, er flinke med å stoltere søppel, og kaster heller ikke mye maten. Mange tusen takk for en super aften.

 

-Foto: privat// Stålende fornøyd-

 

 

Husk at du fortsatt kan stemme på meg som folkes-favoritt, dette gjør du vet å sende MISSU 6 til 1963 , kostnaden er 20kr og vil trekkes fra ditt mobilkort, tusen tusen takk på forhånd til de som allerede har stemt, og de som vil stemme, dette betyr meget mye for meg, for jeg håper at eventyret og denne læreskurven vil være lenger.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

 

Vakre negler fra Råh As
Vis hva du står for!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på