Gledelig dag på Aker sykehus!

-Frivillig arbeid/ Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse-

-Foto: privat-

 

Hei alle sammen! I dag har jeg på Aker sykehus, og jobbet frivillig. I bygg nummer 6, finner du organisasjonen- Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, som jeg har vært så heldig å så jobbe med. Det var litt morsomt at jeg skulle til bygg nummer 6, for dette tallet er faktisk mitt lykke tall, så det gledet jeg meg litt over.  -Foto: privat-

Dagen i dag har hovedsakelig bestått av opprydding, administrativt arbeid og gjennomgang etter sommerleir, som organisasjonen organiserer. Denne sommerleiren er for barn som har en mamma eller pappa med demens. Det er også et av flere fokusområder, de som organisasjonen fokuserer på, og dette er altså en organisasjon for både de eldre og de unge.

 

-foto: privat-

I bildet over ser du Kirsti, her skal vi sende unna svar på tilbakemeldinger fra deltakere på leiren. Det var utrolig hyggelig å gå igjennom svararkene, fordi det var kun gode omtaler, og gode tilbakemeldinger! Jeg støtter virkelig at organisasjon organiserer for sammenkomster slik som denne, det har en meget stor betydning for mange, og her fremmer vi menneskeverdet, god etikk og et godt miljø!

 

Alt i alt har dette var en gledelig dag, og jeg føler igjen på følelsen av å væe meget takknemlig for å få mulighet til å hjelpe! Takk til Kirsti Hotvedt, som er prosjektkoordinator for Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, og ikke minst takk til Miss Norway org, for å veilede et ungt sind. 

 

-Foto: Joakim S. Enger-

 

Håper alle har en super torsdag, og god sommer til dere alle! 

 

Husk å følge meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail!

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Xxxx Lea 

 

Nå er jeg superspent!
Din Tid Frisør & Beauty Salong- kvalitet som telle...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på