fbpx

God Påske!

IMG_454_20240330-213824_1

God Påske!


Hei fine dere, og god påske! ♥

Jeg håper dere har hatt en fin påskeaften der dere er. I år ble det en litt annerledes påskeaften på meg enn det pleier, fordi jeg har brukt stort sett hele dagen på bussen og toget.

Etter en uke i Trondheim var det på tide å reise hjem igjen til Østlandet, og for å unngå den mest hektiske påsketrafikken bestemte vi oss rett og slett for å dra hjem i dag. Det ble en veldig avslappende tur, og det var nesten ingen andre på bussen! Dette er kanskje den første påsken jeg ikke har vært med familien min, så det var litt rart! Ene broren min har også bursdag i dag, så det ble en telefon hjem til bursdagsselskapet der. ♥ Kjenner jeg savner familien litt ekstra i dag, men jeg skal prøve å få til å ta en tur til Vestlandet om ikke så alt for lenge!

Det er veldig deilig med påskeferie, men jeg kjenner det også skal bli godt å komme tilbake igjen i de vanlige rutinene og hverdagen! Det er en spennende tid fremover, og det er så deilig at vi også går mot lysere og varmere tider! Nå yrer fuglelivet igjen, og jeg gleder meg til det blir grønnere ute! 

Ønsker dere en fin helg videre ♥ Og du, husk at ikke alle har kjempemye greier som skjer i påska, om du er alene eller bare slapper av, så er du ikke alene om det! 

Påskeklem fra meg ♥


Følg meg gjerne på Instagram @odaendestad for jevnlige oppdateringer

Dersom du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

15 ting du kanskje ikke visste om meg
En rolig påske feire

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på