fbpx

Godt nyttår!

Hei! Godt nyttår til alle dere, og jeg håper 2022 kommer til å bli DITT år!✨ I år feiret jeg nyttårsaften med mine nærmeste venner, og vi hadde det utrolig koselig til tross for korona restriksjonene. Nå går vi inn i år 3 med korona, og mitt største ønske i år et at neste jul og nyttår kan alle feire med de de ønsker uten bekymringer og redsel.


Etter jeg kom hjem fra USA for ca. 2 måneder siden, var det å få jobb så fort som mulig veldig viktig for meg. For noen uker siden hadde jeg min første dag i ny jobb, og jeg trives stort. Dette er en klesbutikk som ligger nærme der jeg bor, og jeg føler meg veldig heldig som har fått jobb her<3 Føler derfor at 2022 allerede har en god start. 

 

Jeg har aldri vært en person som setter nyttårsforsett for meg selv, men i 2022 ønsker jeg å vokse. Denne uka skal jeg lage en liten sjekkliste for meg selv, hvor jeg skriver ting jeg ønsker å oppnå i 2022. Det kan også være at jeg skriver et lite innlegg om listen jeg kommer til å lage, kanskje noen andre blir inspirert til å gjøre det samme🤍

Jeg ønsker også å takke alle som jobbet på julaften og nyttårsaften, dere gjør en så utrolig viktig jobb! Og hvis det er noen som satt i karantene eller isolasjon en av disse dagene, sender jeg mange klemmer til deg🤍✨


 

Tusen takk som leser mitt innlegg<3

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Facebook

Instagram

Ønsker du eller kjenner du noen som kunne tenkt seg å jobbe med meg? Kontakt meg gjerne på mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tusen takk!
Godt Nyttår!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på