fbpx

Godt nyttår!

Hei! Godt nyttår til alle dere, og jeg håper 2022 kommer til å bli DITT år!✨ I år feiret jeg nyttårsaften med mine nærmeste venner, og vi hadde det utrolig koselig til tross for korona restriksjonene. Nå går vi inn i år 3 med korona, og mitt største ønske i år et at neste jul og nyttår kan alle feire med de de ønsker uten bekymringer og redsel.


Etter jeg kom hjem fra USA for ca. 2 måneder siden, var det å få jobb så fort som mulig veldig viktig for meg. For noen uker siden hadde jeg min første dag i ny jobb, og jeg trives stort. Dette er en klesbutikk som ligger nærme der jeg bor, og jeg føler meg veldig heldig som har fått jobb her<3 Føler derfor at 2022 allerede har en god start. 

 

Jeg har aldri vært en person som setter nyttårsforsett for meg selv, men i 2022 ønsker jeg å vokse. Denne uka skal jeg lage en liten sjekkliste for meg selv, hvor jeg skriver ting jeg ønsker å oppnå i 2022. Det kan også være at jeg skriver et lite innlegg om listen jeg kommer til å lage, kanskje noen andre blir inspirert til å gjøre det samme🤍

Jeg ønsker også å takke alle som jobbet på julaften og nyttårsaften, dere gjør en så utrolig viktig jobb! Og hvis det er noen som satt i karantene eller isolasjon en av disse dagene, sender jeg mange klemmer til deg🤍✨


 

Tusen takk som leser mitt innlegg<3

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Facebook

Instagram

Ønsker du eller kjenner du noen som kunne tenkt seg å jobbe med meg? Kontakt meg gjerne på mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Tusen takk!
God jul alle!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på