fbpx

Håper dere har hatt en fin helg!

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk helg ❤

Selv har jeg slappet av, men samtidig jobbet litt med skole, jeg får nemlig utlevert eksamen på mandag! Jeg gruer meg faktisk ikke så veldig, den varer i to uker og det er et emne jeg er ganske komfortabel med. Vi er også fem stykker som jobber sammen, og gruppen min er helt fantastisk med flinke folk! Jeg studerer på Kristiania i Oslo, der går jeg noe som heter informasjonsteknologi og cyber security! Det er sinnsykt spennende, samt et veldig fremtidsrettet yrke, gleder meg masse til å lære mer! Eksamen vi får utlevert på mandag er kreativt webprosjekt, her koder man opp en nettside med HTML5 og CSS (to av mange kodespråk).

Men nok om det, i dag har jeg nemlig gjort noe superkoselig (synes jeg værtfall, hihi). Jeg har pyntet pepperkaker! Det er kanskje for litt spesielt interesserte, men jeg synes det er superkoselig og det gir meg sikkelig julestemning. Pepperkakene skal selges på julemarked neste helg ❤

Før jeg poster noen bilder vil jeg minne dere om at det ikke er alle som synes julen er like fin, og dette er noe vi alle burde tenke over i mye større grad. Julen er nemlig vanskelig for både store og små, og jeg synes det er viktig at dersom man har mulighet, prøver å hjelpe til med det man kan. Man kan blant annet kjøpe julegaver og levere inn til frivillige organisasjoner (søk på nett og finn ditt nærmeste sted), eller man kan bla i annonser på finn. Det er mange tøffe mennesker som deler om vanskelighetene sine på finn, og spør om hjelp! 

                                                

Fra storby til et rikere liv!
Hvor det er et ønske, er det en vei!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på