fbpx

Husker du å ta en pause?

CoverfotoBlogg-96

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Dette er noe jeg å må minne meg selv på. Det er lett å bli stresset når det er mye som skjer hele tiden. Å du føler du bare skulle ha gjort litt mer eller ordnet dette også før du tar den etterlengte pausen.

Med full jobb, store prosjekter, photoshoots, presentasjons film, blogg osv. Er det fort å føle på at man skulle hatt flere timer i døgnet å ta av.
Samtidig er det jo dette jeg ønsker å drive med så det betyr så mye. Derfor det å er så lett å la seg rive med og jobbe mer enn man burde. I stede for å lytte til kroppen og tenke at noe kan kanskje vente til i morgen.

Kjenner du deg igjen i dette å ? Eller er du god på å gi deg selv pauser?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde av Maria.

Miss Universe
Vel gjennomført finale!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på