Hva er den viktigste lærdommen jeg har med meg og hvordan kan jeg overføre det til Miss Norway?

Hva er den viktigste lærdommen jeg har med meg og hvordan kan jeg overføre det til Miss Norway?

 

-Rollemodell-

 

Hei, alle sammen! For tiden jobber jeg mye ”behind the senecs” med blant annet Miss Norway aktiviteter og skole. Dette ser jeg på som en god kombinasjon, grunnet at jeg tar samfunns rettede fag, noe som kan relatere til Missnorway. Jeg mener at som Miss Universe Norway, skal du besitte nokså høy kompetanse innen slike typer fag. Som en Miss, skal man være reflektert, åpen, observant, tillitsfull, ansvarsfull, omtenksom, kjærlig, sterk, og pågående og ikke minst et kulturrelativistisk syn på verden.  Slik er i hvertfall jeg.

 

 -foto: Eivind Nilsen-

 

Når jeg skal se på meg selv som rollemodell, hva vil jeg fremme?  

Jeg mener at det er viktig å fremme at vi er mennesker. Vi er mennesker som er unike alle og enhver. Vi er forskjellige på utsiden og innsiden, selv om det største forskjellen ligger på innsiden, det er der det unike ligger. I dagens samfunn kan det virke som at det unike ligger på utsiden hos mennesker. Ofte for jeg spørsmål om dette på tanke at jeg konkurrerer i en skjønnhetskonkurranse.

 

Skjønnhet er noe vakkert, det vakre er et inntrykk. Og det inntrykket har roten inni oss. Forskjellene vi fysikk ser, er vesentlig liten og meget materielt. Forskjellen vi ikke fysisk ser, men som vi kan føle, er det kraften av det vakre stammer fra. Et menneske som er sterk, tror på seg selv, jobber for drømmene sine, hjelper andre på veien, vil fremstå utrolig vakker. Så når de sier,” ja men lea! Du er jo så vakker! ”nei. Jeg er sterk, og det er vakkert! Det vil jeg fremme og det vil jeg overføre til Miss Norway 2019. Alle ønsker å være vakre, men jeg mener at alle mennesker er fysisk er vakre, men den vesentlige skjønnhet, stammer innen i fra.  Vi må huske på at samfunnets svingninger og morgensdagens mote komplekser ikke vil forbli, men det vil kraften og identiteten din.

Vi alle besitter en enorm styrke, energi og kraft. Vi alle besitter det vakre. Jeg vil fremme at vi alle mennesker skal finne den kraften i seg selv. At det er målet. At vi er unike. Unge tenåringer skal ikke føle på noe annet, ikke et voksent menneske av den grunn heller.

 

-foto:privat-

Min viktigste lærdom og hvordan kan jeg overføre den til Miss Norway?

Min viktigste lærdom er å ha tillit, kjærlighet, tro og håp. Du skal ha tillit til deg selv og andre. Du skal ha kjærlighet til medmenneske, dyr og natur. Du skal ha tro på menneskes kraft. Du skal ha håp om likhet i verden, at alle får oppfylt sine universelle behov. For via denne lærdommen, får vi motivasjonen og kraften til å jobbe. Jobbe for deg selv, og andre.  Og det er nettopp dette jeg vil fremme i første om gang.

 

Du skal ha troen på deg selv, mine visdoms ord er: Det er ingenting som heter umulig, det umulige tar bare litt lengere tid enn det mulige.

 

For meg et det to ting ette handler om. 1. Deg selv, og din kraft. 2. Din kraft, med andres kraft, vil resultere i endringer i der det trengs. Jeg mener at vi må starte med oss selv. Vi må starte å selv realisere oss, bruke tiden på vesentlige ting. Jobbe for drømmene våres. Hvor hva skjer når flere og flere har en slik innstilling. Man oppnår en større kraft. En kraft som senere kan brukes til å hjelpe verden.

 

I Norge skal vi lære oss å ha en positiva innstilling, uten en fryktbassert tankegang, vi skal lære å si ja! Og ha troen. I verden skal vi fortsette å utrydde fattigdom, krig og sult. Dette starter med oss. Det starter med oss selv, og den drivkraften vi har, den troen og tilliten vi fremmer. Den kjærligheten, og det håpet som trengs for å gi mot.

 

Hvorfor jeg vil representere Norge?

Fra nå av vil jeg ikke skrive mer jeg, for dette handler ikke kun om meg, eller deg. Det handler om oss. For det er vi som nasjon og stort samfunn som sammen kan gjøre en forskjell på verden.  Jeg vil ikke lenger omtale meg selv som jeg, jeg vil område meg som oss, for jeg snakker ikke lenger fra et personlig ståsted, med en kanal av en stemme, for hele Norge.

 

Hele Norges blomstrende nasjon. Viktigheten av å ha troen, er enorm, for vi hadde ikke stått her i dag uten. Fremtidens generasjon, fremtiden ligger i våre hender. Vi skal lære oss å si Ja! Dette greier vi, og dette gjør vi. Vi skal se andre, og være åpne. Vi skal hjelpe og være en godt eksempel for resten av verden. Min drøm er å se mennesket kraft lyse foran meg, se alle dere der ute, stå sammen for en fredfull verden. Ha tillit, kjærlighet, tro og håp. Når en person fremmer å være seg selv, og ha troen. Sammen kan vi jobbe for dette, og derfor vil jeg representere Norge.

 

 -foto: Eivind Nilsen-

Følg meg gjerne på sosiale medier, da for du med deg alt!

Medier: 

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

Du er aldri alene, det er ALLTID noen der ute som ...
Forsiden av avisa!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på