fbpx

Hva skjer?

Hei dere :) 

Jeg tenkte å oppdatere litt om hva som skjer for tiden, denne sommeren viser seg å bli ganske hektisk, men virkelig på best mulig måte. Det er jo ferie nå, men ettersom finalen faktisk begynner å nærme seg, med bare ca 2,5 måned igjen, blir det ikke så mye ferie for min del siden det er utrolig mye som må bli klart innen den tid!

Det er nettopp dette jeg har brukt mye tid på de siste ukene også. Det er veldig mye planlegging på gang med alt som skal gjøres innen finalen. Det er jo alt fra garderobe, til å finne ut hvordan sminke og hår jeg ønsker, i tillegg skal tale skrives, og selvfølgelig må catwalken øves på ekstra mye!
Dette er jo dessverre ikke noe jeg kan dele så mye om enda, da det meste skal være en overraskelse til den store dagen. 

Til uken som kommer har jeg enda flere møter, fotoshoot, litt jobb for Røde Kors og noen andre spennende prosjekter på gang, så det blir utrolig gøy! Forhåpentligvis er dette noe jeg kan dele med dere veldig snart også!
Ellers prøver jeg jo også å nyte sommeren og slappe av når jeg kan det. Jeg elsker virkelig denne årstiden, spesielt når det er fint vær, så det er viktig å prioritere å nyte det og! 


Ellers vil jeg også bare minne om at det fortsatt er mulig å stemme på meg, dette hjelper meg utrolig mye og øker virkelig sjansene mine for å vinne! Jeg setter enormt stor pris på alle som så langt har stemt, så stor takk til dere! 

For å stemme send en SMS med:

MISSU 5 til 1963
(kr20 per stemme)

Du kan stemme så mange ganger du ønsker! ♡


Fremover skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen, så om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om er det bare å komme med ønsker! :)
Ha en kjempefin søndag videre! 
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Ny uke
Serie tips på en regnværsdag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på