Hvem er jeg som rollemodell?

-Hjertesak- 

Hei alle fine mennesker, jeg håper dere har en fin uke så langt! I dag tenkte jeg å skrive litt om min hjertesak. Min hjertesak er menneskeverd, etikk og miljø. Jeg kjemper for like rettigheter og muligheter. Min drøm er å skape drømmer, og muligheter for andre. Som rollemodell fremmer jeg det positive og gode, fordi jeg intuitivt velger å tenkte slik.

 

-Foto: Espen Alexander Schultz-

Jeg ønsker å være en talsperson som gir motivasjon til mulighet. Ved å sette fokus på det positive, vil drømmer starte å leve. Min store drøm er å etablere muligheter for alle. Jeg vil stramme inn de etiske retningslinjene og ikke minst være mye mer miljøbevisst enn dagens samfunn/ og dagens bedrifter. Det er viktig for meg at alle har muligheter, enten om man bor i et fattig land, eller rett og slett sliter med en diagnose, som etter samfunnet bestemmelse ikke kan jobbe. Jeg ønsker å støtte og jobbe for de organisasjonene jeg mener fremmer det samme som jeg gjør.

 

-Foto: Privat// Frivillig arbeid-

Jeg fremmer menneskeverd, miljø og etikk. Innad disse begripende ligger svaret til hvorfor jeg skrive om det jeg gjør, og opptrer slik jeg gjør. Jeg har skrevet om skole system, det å tenkte positivt, og hvilken effekt det har på deg. Jeg skrevet om at man skal være seg selv, og rett og slett oppføre seg autentisk og etisk riktig mot seg selv og andre. Jeg ønsker å formidle motiverende innlegg, slik at man selv ønsker å blomstre, på sin måte!

 

 -Foto: Bjørnar Solberg-

Jeg valgte å oppsummere det jeg står for med disse tre ordene: menneskeverd, etikk og miljø, dette er fordi jeg mener de dekker det jeg står for. Min hjertesak er nettopp disse tre begrepene, og det er grunnet deres viktighet. Jeg selv har vært vitne til og opplevd brudd på både menneskeverd, etikk, og spørsmål stilet ovenfor miljø.

  • Innad menneskeverd, fokuserer jeg på verdien til et hvert menneske, ønsket om å se individet foran meg glad, tilfredsstilt, og ikke minst at personen yter sitt beste. Innad menneskeverd, kommer likestilling, likestilling fremmer jeg ved å være den jeg er. Jeg står frem som en sterk kvinne og ønsker kun likhet i verden. Innad menneskeverd er det som kanskje står meg desidert nærest, som vi kan kalle den absolutte hjertesak. Dette er overskridelser av menneskerettigheter og menneskeverd, for eksempel overgrep og vold mot barn. Jeg setter fokus på etikk, for det hvordan vi etisk oppfører oss, hva moral er, er viktig. Eks de etiske rettighetene du har som arbeidsgiver eller arbeidstaker. Eller hva med de etiske forutsetningene vi har i dagens medier? Miljø, fordi det er så viktig å spille på lag med naturen. Eks fabrikker som har såpass stor makt til å endre på store deler av utslipp.

 

Ved å bruke disse begrepene som min hoved filosofi, kan jeg belyse flere emner jeg mener er viktig, men også de jeg mener er viktigs for verden å se. Ved denne filosofien kan jeg hjelpe organisasjoner som trenger det, jeg velge å støtte de som kjemper for det samme.  

 -Daniel Millan, Miss Norway org-

Jeg har hatt en nokså god, men også nokså hard oppvekst. Det har vært tøft å være jente og oppleve brutale traumatiske hendelser, men jeg har lært å aldri gi opp, og alltid ha tillit til deg selv og andre. Jeg har lært at vi står sammen. Min favoritt ordtak er: Alt er mulig, det umulige tar bare litt lengere tid.

-Foto: Espen Alexander Schultz-

Jeg forbedrer meg til finalen Ved å styrke meg selv både mentalt og fysisk. Jeg jobber mye med aktiviteter, jeg jobber mye med å øve til selve finaledagen. Jeg trener aktivt og fokuserer på å holde kroppen sunn og glad. Jeg mediterer og jobber mye med det mentale, slik at alt er på plass! Jeg bruker skjemaer og jobber systematisk for mine mål, i helhet av det hele er det viktig for meg å gjøre jobben med glede, er smil og at kvaliteten stammer innen ifra. Forberedelser har alt å si, og jeg personlig liker å være godt forberedt!

Husk at man kan stemme på meg som sin favoritt! Vil du stemme på meg? send MISSU 6 til 1963 -Dette koster 20kr og blir trukket fra ditt mobil kort. 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

Et givende arbeid
Bodø Nu Avisa
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på