fbpx

Iskald fotoshoot - 1/4

Like før juleferien lot jeg meg inspirere av nydelige bilder av personer tatt ute i snøen. Mange av dem hadde på seg flotte kjoler, enten en som harmonerte med de kalde omgivelsene, eller en som stod i stor kontrast til dette.

Jeg bestemte meg for at jeg ville utnytte vintersesongen og gjøre noe det samme, og slik kom jeg i kontakt med @sveinsolo (instagram). Vi avtalte å gjennomføre fotoshooten i juleferien, da han holder til i Bergen og jeg da var hjemme på juleferie.

Svein tok seg av alt av lokasjon, utstyr, redigering og så klart selve bildene. Min oppgave var å få tak i en kjole, fikse sminke og hår. Dette ble en ny type fotoshoot for oss begge, da dette ikke er hans typiske stil, og jeg kan ikke si jeg pleier gå i kjole på fjellet. Vi har tatt bilder sammen en gang tidligere og jeg trives veldig med han bak kamera. Samtalen flyter lett, og det er bare kos og gøy med fotoshooten, akkurat slik som det skal være!

Selv elsker jeg hele opplegget med å ta bilder, være på bilder og redigere dem, jeg gjør gjerne alle deler selv, men dersom jeg har mulighet til å få hjelp sier jeg aldri nei. Ofte spør jeg venner om hjelp til å ta bilder eller se over dem, og jeg må få si at jeg er utrolig takknemlig for å ha hatt muligheten til å samarbeide med en profesjonell fotograf for dette prosjektet, og resultantene blir helt klart deretter!

Da det ble så utrolig mange nydelige bilder, velger jeg å dele dem opp, etter lokasjonen bildene ble tatt, i hver sine innlegg.

Foto: @sveinsolo

JEG HAR FÅTT MEG KATTUNGE!
Litt om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på