fbpx

Kirkens nødhjelp - fasteaksjonen

kirkens-ndhjelp

For over 50 år siden bestemte menighetene i Norge seg for å ha en årlig innsamlingsaksjon til kirkens nødhjelps internasjonale arbeid. Denne innsamlingsaksjonen er fasteaksjonen.

Temaet for fasteaksjonen 2018 er kirkens nødhjelps arbeid med vann og sanitær i utsatte områder over hele verden. Jeg har gått som bøssebærer i dag, sammen med årets konfirmanter, for å samle inn penger til denne viktige saken! Vi som bor i Norge tenker nok dessverre ikke så mye på hvor heldige vi er, som faktisk har rent vann, så dette syntes jeg er en god sak å støtte!

Redd liv her og nå

En katastrofe rammer alltid de aller fattigste hardest. For lite vann og forurenset vann er ofte det som tar flest liv. Nettopp derfor er kirkens nødhjelp først på plass i disse områdene med rent vann! Sammen kan vi redde liv, og beskytte de mest sårbare.

Forandre liv, tenk langsiktig

Det å være fattig, betyr dessverre å mangle muligheter. Der utfordringene er kan vi også ofte finne de beste løsningene. Og varig tilgang på rent vann er en av dem. Sammen kan vi hjelpe mennesker å finne sin egen vei ut av fattigdom.

Forandre verden, varige endringer

Fattigdom er urettferdig. Vi har nok av rent vann og mat til alle, men de rikeste blir rikere og de fattigste blir fattigere. Sammen kan vi gi de uten stemme, en stemme!

 

Sammen kan vi sørge for livsviktig, rent vann til enda flere mennesker! Du kan støtte denne viktige saken, ved å vippse til 2426.

Hvordan få tilbake sommer gløden
Foredrag - Selektiv mutisme og min historie
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på