fbpx

Kjærlighet på fire ben

Hei alle sammen!

En veldig stor og viktig del av mitt liv og interesse er dyr. Jeg er vokst opp med dyr og har fra ung alder lært hvor viktig respekt for dyrene er. Jeg har aldri kunne velge hva mitt favorittdyr er fordi jeg helt oppriktig er like glad i katter og hunder som jeg er i alt fra fisk til fugl. For meg er dyrene minst like viktige som oss mennesker og jeg syntes det er så utrolig synd at de har blitt en så undertrykket gruppe som de har. 

Jeg og mamma har siden jeg var liten snakket om hvor fint det hadde vært å kunne leve på en gård med masse dyr og kunne leve av det, men det måtte da ha blitt uten slakting. For over tre år siden tok jeg nemlig et veldig stort og viktig valg for meg selv, å bli vegetarianer. Mine tanker rundt det kommer i neste blogginnlegg fordi det er mye å fortelle, men jeg kan si her at det er et av de beste valget jeg har gjort i mitt liv. 

Jeg skrev tidligere at jeg er oppvokst med dyr, det første dyret jeg kan huske var en hund som het Bonnie, jeg var bare 2-3 år på den tiden, men husker godt at jeg var glad i henne. Etter det var det katter, vi har hatt flere katter og spesielt en ble veldig viktig for meg, han het Bambi, men vi kalte han alltid Katti. Jeg vokste opp med han og selvom han dessverre ikke er med oss lenger, betyr han fortsatt veldig mye!
Huset vårt har alltid vært åpent for nabokatter eller katter som har villet komme inn, å passe på kattene til naboene har vært en stor del av ferier og helger hvor de har vært bortreist og det har vært og er fortsatt alltid like koselig.
Da jeg var ca 12 år passet jeg et marsvin for noen familievenner og den endte opp hos meg siden de dessverre ikke klarte å ta vare på henne. Ludde var et kjempefint marsvin som fikk en langt og fint liv, mest utenfor buret ettersom jeg syntes det er så trist at dyr skal sitte i bur. 
Den dag i dag har jeg og kjæresten min en liten pomeranian som virkelig har blitt vår baby og min aller beste venn. Han heter Luca, og ble en del av familien i juni i fjor. Veldig mye av min tid går til å gjøre han lykkelig og gi han det beste livet jeg bare kan. 

Jeg syntes de firbente er helt fantastiske skapninger som bringer en type glede som ikke kan sammenlignes med noe annet. De er så genuine og ærlige og selvom de ikke kan snakke er det å kommunisere med de noe av det jeg syntes er mest givende. Jeg har jobbet frivillig på et sted for omplassering av dyr tidligere og det er absolutt noe jeg skal gjøre igjen og noe jeg syntes alle som har muligheten burde gjøre! Dyrene trenger oss, og jeg syntes det er på tide at alle mennesker skal forstå likeverdet mellom dem og oss. Verden hadde blitt et så mye bedre sted om det ble tilfellet etter min mening.

 

                   

              

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

 

Min første filmdebut
Den internasjonale jentedagen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på