fbpx

Kjendis i "Amtaland"

Hei fine dere, og god lørdag :) 

For noen dager siden ble jeg kontaktet av Amta/Akershus Amtstidende, lokalavisen her på Nesodden, og de var interessert i å vite hvordan jeg skal feire 17. mai i år. Det blir jo for de fleste litt utenom det vanlige dette året og sånn blir det for meg også.
Jeg pleier vanligvis å være med venner og ha en ganske stor feiring av nasjonaldagen, men i år blir det rolig med nær familie, men det er noe jeg egentlig bare syntes er koselig! Det er viktig å gjøre det beste ut av det, og som jeg sa i intervjuet også syntes jeg det å fortsatt respektere situasjonen vi er i, og å ikke utsette oss selv eller andre for smitte, er den beste måten vi kan vise kjærlighet til landet og innbyggerne i år! 

Intervjuet skulle brukes til en artikkel og bildeserie om hvordan kjendiser i lokalområdet feirer 17. mai i år, og hvilken 17. mai vi husker best. Det er veldig morsomt å være en del av det og bli omtalt som "kjendis" i avisen, og ekstra gøy er det jo at folk er interessert i deltagelsen min i Miss Norway, og faktisk bryr seg om hva jeg gjør og sier!

Hele artikkelen/bildeserien kan dere lese her!

Foto: Daniel Millan

Ha en kjempefin dag og 17. mai helg videre, vi snakkes veldig snart igjen!

_______________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Siste tiden.
Angrep mot sykehus
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på