fbpx

Kroppen er fantastisk!

90555529_208486346910940_5949340560425746432_n


Hei! I dag tenkte jeg å skrive noen ord om kroppen vår.

Vi har alle fått utdelt en kropp. Denne kroppen skal man leve med hele livet. Derfor er det så viktig å gi den kjærlighet og gjøre den godt.

Grunnen til at jeg syntes man skal elske kroppen sin akkurat som den er, er rett og slett fordi den er fantastisk på så mange måter. Med det mener jeg både hvordan den ser ut, men også hvordan den fungerer. Kroppen vår kan yte utrolige ting fysisk, du kan fek. trene
den opp og gjøre den sterkere. Du kan lytte til den om du ikke har det bra psykisk, den sier rett å slett ifra. Når du er syk fisker den opp ofte av seg selv. Når du slår deg leger den sårene dine.

En kropp er så mye mer enn bare utseende.
Bare tenk at du kan sanse med alle sansene dine. Du lukter, ser, føler, hører og smaker. Noen mangler noen av disse sansene, men de fleste av oss er så heldige at vi har alle. Du kan gå og bevege deg hvor enn du vil, og trene opp kroppen til å lære seg forskjellige ting. Alt fra å lære å gå som liten til å kunne bli proff fotballspiller som voksen.


Personlig har jeg i fortiden tatt dårlig vare på kroppen min. Har puttet i meg mye dårlig mat, vært i lite fysisk aktiv og ikke satt pris på den som jeg burde. Nå derimot med bedre kosthold, fysisk aktivitet og mer takknemlighet til kroppen, har jeg det så mye bedre med meg selv. Derfor råder jeg alle til å sette pris på den og behandle den med respekt og kjærlighet. Gi den det den fortjener gjennom handlinger som gir kroppen det den trenger for å yte sitt beste. Det er så klart også viktig å elske
kroppen sin akkurat som den ser ut også, for alle kropper er vakre akkurat som de er. De er unike og ulike.

Jeg håper at dette innlegget gjør alle mer bevisste og tenker mer gjennom hvordan dere tar vare på kroppen, og gir den litt ekstra kjærlighet.

Ha en strålende dag videre!

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Brudeshoot
Catwalk-kurs i Oslo
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på