fbpx

Kvise mirakel

-Fra kviser til ren hud-

//sponset innlegg

 

Hei alle sammen, i dag har jeg tenkt litt å snakke om hvordan min hud har vært de siste årene. Som tenåring var hadde jeg mye urenheter og ofte større kviser. På videregående hadde jeg allerede prøv mye forskjellige kremer og diverse kurer, og hudmaske. Nedenfor ser du et bilde av huden min nå.

-Foto:Privat-

Huden min gløder, det er ikke noe røde flekker, ingen store eller tydelige porer, heller ikke noen hudormer. Det vil jeg si meg ganske fornøyd med. Alikevell har ikke huden min vært slik de siste årene. Jeg vil vise dere et bilde av meg for noen uker siden.

 

-Foto: privat-

På bilde ovenfor ser du en hud som er grå, uten glød, urenheter og røde flekker. Her gikk jeg på den vanlige hudkremen min, og kvise krem. For en uke siden var jeg hos Råh AS Majorstuen og tok en hudanalyse og fikk en spesiell utarbeidet hudbehandling for min hud, altså en spesialbehandling. Nedenfor ser du et bilde, som ble tatt sekunder etter at Ida Marie (hudterapeut), hadde klemt og rensen huden min.

 -Foto: Privat-

Huden min har tydelig fått en ny glød, og det er mye som ser bedre ut allerede. De røde flekkene jeg lenge hadde slitt med var borte. Slik Jeg skrev i et tidligere innlegg om selve behandlingen -https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-naturlige-skjonnhet-kom-frem.html. Får du vite at jeg faktisk har brukt feit hud produkter til min hud, noe som kan være en faktor på min urene hud. Du kan også få en gratis hudanalyse, dette vil gi den mulighet til å få veiledning på for eksempel urenhet. Dersom du trenger en god start på å rense huden, vil jeg strekt anbefale å ta en slik analyse, og en spesialbehandling slik jeg gjorde. For meg var dette løsningen på min urenhet. Bestill på link, book time online til Råh Majorstuen, kommenter koden Lea20 og få -20% på behandlingen. Koden gjelder ut mai. Dersom du er godt kjent med hudtypen din, men føler du ikke har riktige produkter, kan jeg anbefale en serie fra Maystare. Jeg kommer tilbake til dette. Nedenfor skal jeg vise deg et bilde av huden min i dag.

 

-Foto: Privat-

Her kan du se en fornøyd og ren hud. Dette var min løsning, og kanskje er det din også? Sjekk ut på:

https://www.raah.no/ 

MAJORSTUA
Industrigata 42
0357 Oslo

Tlf: 22020100

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Stem, Stem, Stem på din Favoritt!
Husk å bruke stemmen din!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på