fbpx

London

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere og det er fordi jeg har vært på en liten ferie med kjæresten min og hans familie. Vi var nemlig en langhelg i London og jeg bestemte meg rett og slett for å koble helt av mens jeg var borte. 
Det har vært mye å gjøre og en del stress de siste månedene, så å komme seg bort noen dager og fokusere på noe helt annet var utrolig deilig. Selvom det ikke var en avslappende tur med tanke på hvor mye vi gjorde mens vi var der, kjentes det likevel som en ferie for hodet og tankene og det mener jeg er veldig viktig å ta seg tid til av og til. 

London på denne tiden av året er virkelig helt magisk med alle lysene i gatene, pynten og ikke minst julemarkedet, så for en som elsker jul så mye som meg var det en perfekt start på, etter min mening, den beste tiden av året. Nå har jeg kommet hjem igjen og er klar for å starte hverdagen igjen og gjøre den siste måneden av 2019 til den beste ♡

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Moskee besøk og ørken safari!
En litt personlig artikkel om meg i avisen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på