Min første samarbeidspartner!

-spons-

Hei, alle sammen! Jeg har noe utrolig kult å fortelle! I dag er nemlig en meget god dag, for jeg har nettopp signert kontrakt med min første samarbeidspartner, nå i tiden som konkurransen pågår! Jeg gleder meg utrolig mye til å fortelle dere mer om dette firmaet, og ikke minst prosessen bak det hele! Enn så lenge holder jeg resten av infoen for meg selv, men det er bare å glede dere!

 

-Foto: Karl Myrvang-

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om min fremgangsmåte til min første spons. Det hele startet med å sette seg ned og finne mulige samarbeidspartnere. Noe vi her har lært på misseskolen av den fantastisk snille, Madeleine Michelsen (Miss World Norway 2018). Denne kom til bruk!! Etter hvert finn jeg svar fra de første, hvor det var spesielt en som virket raskt interessert, og skjønte at dette var en lurt ting. Da startet samtaler på kryss og tvetts. Skype-møte for å gå igjennom kontrakt og planlegge.  Plutselig var det en kontrakt signert, og en plan i boks. Så utrolig takknemlig, og så utrolig morsomt, ikke minst motiverende! Jeg kjører på!

-Foto: Erik Lund-

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Semifinaleuttaket nærmer seg
Permanent makeup
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på