Min naturlige skjønnhet kom endelig frem!

-Sponset innlegg// -20% rabattkode følger-

 

Hei alle sammen! For noen små dager siden, var jeg på besøk hos Råh klinikken på Majorstuen. Jeg har fått en nydelig hudbehandling som en spesialbehandling for min hud! Jeg tok en gratis hudanalyse, som er gratis for alle! Her får du veiledning og råd for din hud, og eventuell behandling, som vil passe perfekt til deg. Dersom du booker online, kommenterer en kodene når du bestiller, samt at du bestiller til Majorstuen klinikken får du en rabatt du kan bruke. Koden gir deg -20% på spesialbehandlinger ut mai. En spesialbehandling er tilpasset din hud, det var en slik behandling jeg hadde nå nylig, og resultatet er utrolig!

-Foto: Privat//Under behandling-

Huden min har faktisk aldri sett bedre ut, den gløder og porene mine synes nesten ikke lenger. Jeg har aldri hatt hudbehandling før, og det er nok grunnen til at jeg virkelig fikk store endringer i huden min. Ved hjelp av Ida Marie, som er hudpleier hos Råh, fikk jeg greie på at jeg til og med har brukt feil produkter for min hud. Dette er med på å ødelegge for huden min, og det er akkurat derfor det et greit å ta en gratis hudanalyse for å sjekke.

-Foto:Privat//Under behandling-

Dersom du booker online, kommenterer en kodene når du bestiller, samt at du bestiller til Majorstuen klinikken får du en rabatt du kan bruke. Koden gir deg -20% på spesialbehandlinger ut mai. En spesialbehandling er tilpasset din hud, det var en slik behandling jeg hadde nå nylig.

 

Info:

https://www.raah.no

RÅH MAJORSTUA

Industrigata 42

0357 Oslo

Tlf: 22020100

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

-Foto:privat//Under behandling-

Ida Marie startet med å rense huden min, men produkter fra serien Maystar. Dette er produkter jeg skal komme tilbake til! Når hun hadde renset satt hun på damp som skulle gjøre det lettere å rense bort talg og kviser. Deretter fikk jeg på en avslappende glykol pensling, glykol er en type syre. På slutten fikk jeg på en rosa og meget behagelig maske, den var spesielt kul synes jeg, for den føltes så spesiell på huden, og det er den du serbild e av over. Hele behandlingen var så god, og et føltes veldig deilig alt sammen! Det beste er nok at huden min har fått en helt ny glød og de røde flekker som jeg lenge har slitt med var borte. Tusen takk til Råh, og Ida Marie for denne gode spesial behandlingen! Husk at du kan få en slik spesial behandling til deg selv!

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Et ønske om å bedre hverdagen til barn på sykehus
Helse skaper vi i fellesskap!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på