fbpx

Ny klimanøytral samarbeidspartner og Intervju om kroppspress!

Inneholder reklame

 

God kveld dere! 😊

Nå sitter jeg endelig hjemme etter frisørbesøket i kveld. Jeg skal dog tilbake i morgen for å ta siste finish. Er ikke lett si, men det blir nok fint :)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

                                 Foto: Anna Kowalik      IG: photo_by_anulka

Jeg har en gledelig nyhet å komme med og det er at jeg har fått meg en ny samarbeidspartner. Nemlig Naturens-Apotek! Det er aboslutt noe som passer meg ettersom jeg er for sunnhet og helse, og samtidig for bærekraft og miljøvennlighet noe som de også jobber for! 

De har mange flotte produkter på deres nylanserte hjemmeside. De har alt fra bøker, krydder, eteriske oljer, bakeingredienser, vitaminer, mineraler, te, sko, tekstiler, drikkeflasker, treningstilskudd, shampoo, såpe og andre smarte hverdagstilskudd! Alle deres pakker er klimanøytrale ettersom de er med i trefadderprogrammpt! Gleder meg til å ta mer fatt på dette spennende samarbeidet med de! https://naturensapotek.no

 

Over til noe annet..

I går fikk jeg også publisert et intervju jeg gjorde forrige uke med Avisa Oslo! Meget hyggelig journalist jeg fikk snakke med på telefon. Vi pratet om hvordan det var for meg å vokse opp med en en muskelfeil som jeg ikke fant ut hva var før det var gått mange år. Jeg fikk også muligheten til å komme med råd til dagens ungdom og andre om kroppspress og selvfølelse. Hvis dere vil så kan dere lese intervjuet ved å trykke på linken (man må betale for å lese): https://www.ao.no/som-tolvaring-skjonte-jane-28-at-noe-var-feil-med-kroppen-hennes-toft/s/5-128-150971?&session=d24cf05f-b023-4e2d-a28d-be3c19a1fd00

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ha en fin kveld! Vi blogges mer om finalen i morgen ❤️

 

Hvis du har lyst til å støtte meg mot finalen i Miss Norway så setter jeg utrolig stor pris på det! Da støtter du samtidig også min kamp for dyrs rettigheter, klima og ikke minst psykisk helse/kroppspress.

Hver SMS/stemme koster 20,- og det er kun mulig å stemme med et norskt mobilnummer.

                  Foto: Irina Egorova

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

 

Intervju om finalekjolen
Et halvt år med Miss Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på